Search

Verlopen50% KORTING op Zwitsal Sensitive Billendoekjes – 24 x 57 stuks – Voordeelverpakking

Bol.
€ 35,68 € 71,35 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Productbeschrijving

Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld om de gevoelige babyhuid op milde wijze schoon te maken en te verzorgen.

  • Zwitsal Sensitive Billendoekjes met milde lotion en verzachtende olie
  • Om de gevoelige babyhuid op milde wijze schoon te maken en te verzorgen
  • Babydoekjes met zinkzalf om luieruitslag te helpen voorkomen
  • De doekjes zijn sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren
  • Uitvoerig dermatologisch getest, pH-huidneutraal en zonder alcohol
  • Sensitive billendoekjes hebben de vertrouwde geur van Zwitsal

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. Zwitsal Sensitive Billendoekjes reinigen en verzorgen gevoelige babybilletjes. De babydoekjes zijn verrijkt met milde reinigingslotion en verzachtende olie en zinkzalf bestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen. Zinkzalf neutraliseert de agressieve werking van de urine. De doekjes bevatten ook kamille-extracten, waardoor de huid lekker zacht wordt. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende, maar ook nog een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes zacht en beschermd en helpen om rode billetjes te voorkomen. Zwitsal Sensitive Billendoekjes hebben de vertrouwde geur van Zwitsal en zijn praktisch. De doekjes zijn makkelijk één voor één uit de verpakking te halen en ze zijn sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik. Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn pH-huidneutraal en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Zwitsal Billendoekjes zijn ideale doekjes bij elke luierwisseling van je kindje. Na gebruik gooi je het billendoekje weg (niet door het toilet spoelen). Zwitsal zorgt er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de babyhuid. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Alle Zwitsal producten zijn mild, pH-huidvriendelijk en worden dermatologisch getest om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen.

50% KORTING op Zwitsal Sensitive Billendoekjes – 24 x 57 stuks – Voordeelverpakking
50% KORTING op Zwitsal Sensitive Billendoekjes – 24 x 57 stuks – Voordeelverpakking
€ 35,68 € 71,35
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0