Zoek

Veel Gestelde Vragen

Vind hier de meest gestelde vragen

Welovebabydeals toont een zeer uitvoerig assortiment van babyproducten die onder andere te verdelen zijn in; badartikelen, verzorging, slapen, interieur, speelgoed, kleding en overige.

Naast zoeken op het soort product is het ook mogelijk te zoeken op geslacht, merk, prijs, kortingspercentage of aanbiedingen afkomstig van een specifieke webwinkel.

Heb je de aanbieding gevonden van het product waar je naar op zoek was dan is het eenvoudig om deze direct aan te schaffen.

Welovebabydeals verkoopt zelf geen producten, maar helpt enkel met het in kaart brengen van aanbiedingen.

Wanneer je het product hebt gevonden kan je het eerst in meer detail bekijken op de website van Welovebabydeals. Als je het product wilt aanschaffen of bekijken op de website van de betreffende aanbieder klik dan op de knop ‘Bekijk nu op de website van’. Hierna zal je direct naar de website en het product gestuurd worden alwaar je het kan aanschaffen.

NB: Wij tonen een overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse winkels, maar zijn niet verantwoordelijk voor de producten in kwestie en de service en verzending van de webwinkels en producten.

Wij tonen een overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse gerenommeerde webwinkels, maar zijn niet verantwoordelijk voor de producten in kwestie en de service en verzending van de webwinkels en producten.

De koopovereenkomst sluit je met de desbetreffende webwinkel. De webwinkel waar je het product koopt is verantwoordelijk voor de tijdige verzending, kwaliteit van het product en eventuele service. De voorwaarden van de betreffende webwinkel zijn dan ook van toepassing. Wij raden het aan om de voorwaarden van de webwinkel in kwestie te lezen alvorens deze site te gebruiken.

Welovebabydeals toont een overzicht overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse gerenommeerde webwinkels, maar is niet verantwoordelijk voor de producten, service of verzending van de webwinkels en producten. Wij hebben dan ook geen zicht op actuele leverstatus.

De status van je bestelling kun je opvragen bij de webwinkel waar je het product hebt aangeschaft.

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0