Search

Disclaimer

Deze website is gemaakt door:
PYD Consultancy

Van het Hoffstraat 65
6706KH Wageningen
E-Mail:  
Vertegenwoordigd door: D. Lam

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
KVK-nummer: 60917156

Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. 

1. Inhoud van de website

Welovebabydeals streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website niet actueel of accuraat zijn dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2. Wijzigingen

Welovebabydeals behoudt zich het recht voor de informatie op deze websites op elk moment aan te passen en hoeft hierover geen mededeling te doen. De op de website verstrekte juridische informatie is van algemene aard en dient niet te worden beschouwd als passend juridisch advies in een concreet geval. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op onze website.

3. Onze service/aanbod

Welovebabydeals verkoopt geen producten. Gebruikers plaatsen hun bestelling bij een derden webshop, en dus niet bij welovebabydeals. Welovebabydeals is om die reden niet aansprakelijk voor enige schade die, in welke vorm of op welke manier dan ook, is toegebracht aan de gebruiker door de aankoop van een product en / of dienst via onze links.

4. Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe webshops van derden, op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijkheid worden gehouden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. 

5. Auteursrecht

Het Nederlandse recht is van toepassing op deze website. De inhoud en vormgeving van de website zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht.  Welovebabydeals is uitsluitend bedoel voor particulier en niet-commercieel gebruik.

6. Klachten

Voor vragen en klachten over welovebabydeals kun je contact met ons opnemen via . Klachten worden doorgaans binnen 10 werkdagen na ontvangst door ons in behandeling genomen.

Vragen neem dan gerust contact met ons op.

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0