Zoeken

VerlopenPRIME DEAL: 24% Korting op de Philips Avent Natural Babyfles – 2 Flessen (260 ml)

Amazon NL
€10,99 € 14,49 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Prime Day Philips Avent Babyfles

1m+ – Speen voor langzame toevoer – Spiraalvormig design – Antikrampjes ventiel vermindert darmkrampjes – Ultrazachte speen

Over dit item

  • Maakt het combineren van borst- en flesvoeding gemakkelijk
  • Brede speenvorm lijkt op een borst, voor natuurlijk aanleggen
  • Dankzij de unieke vorm is de fles eenvoudig en in elke gewenste richting vast te houden
  • Antikrampjes-ventiel vermindert darmkrampjes en ongemak
  • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, en snel en eenvoudig in elkaar te zetten

Productbeschrijving

Een eenvoudige manier om fles- en borstvoeding te combineren. De Philips Avent Natural-fles met speen met langzame toevoersnelheid heeft een brede en ultrazachte speen om het gevoel van de borst na te bootsen. Het flexibele, spiraalvormige design en onze unieke Avent-comfortkussentjes zorgen voor een natuurlijke voeding zonder dat de speen inklapt. Het antikrampjesventiel houdt de lucht uit de maag van je baby om darmkrampjes** en ongemak te verminderen, en de brede hals van de fles maakt het vullen en schoonmaken gemakkelijk. De Natural-voedingsfles van farmaceutische kwaliteit is BPA-vrij*. De fles is bestand tegen hitte en plotselinge grote temperatuurverschillen. Daarom kan de fles veilig worden opgeborgen in de koelkast, worden opgewarmd en is de fles geschikt voor sterilisatie. Dankzij de ergonomische vorm is de fles eenvoudig en comfortabel vast te houden door de kleine handjes van je baby. De Philips Avent Natural-serie bestaat uit spenen met verschillende zachtheden en toevoersnelheden voor elke ontwikkelingsfase van je baby. Je kunt onze borstkolf-, fles- en bekeronderdelen ook combineren om het product te creëren dat het beste bij jou past. De orthodontische, samenknijpbare speen houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte van je baby. Al onze spenen zijn van siliconen* gemaakt en zijn geur- en smaakvrij. * 0% BPA, volgens EU-richtlijn 10/2011 ** Wat zijn darmkrampjes en hoe beïnvloeden ze je baby? Darmkrampjes worden gedeeltelijk veroorzaakt door het inslikken van lucht bij het voeden. Dit zorgt voor ongemak in het spijsverteringssysteem van de baby. Symptomen zijn onder andere huilerig gedrag.

Inhoud doos:

2 Natural babyflessen

PRIME DEAL: 24% Korting op de Philips Avent Natural Babyfles – 2 Flessen (260 ml)
PRIME DEAL: 24% Korting op de Philips Avent Natural Babyfles – 2 Flessen (260 ml)
€10,99 € 14,49
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0