Search

VerlopenAlles voor Pasen vind je bij HEMA

Hema
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Het is alweer bijna Pasen! De tijd van samen genieten en uitgebreid tafelen. Eieren beschilderen, verstoppen en zoeken. En als je flink wilt uitpakken, kun je bij HEMA ook terecht voor paasdecoratie in allerlei soorten en knutselspullen speciaal voor Pasen. Uiteraard heeft HEMA ook dit jaar weer heerlijke paaseieren in veel verschillende smaken, waarvan je blijft snoepen. Eitjes met pindakaasvulling bijvoorbeeld. Of in caramel-zeezout- of stroopwafelsmaak. Voor de grotere trek hebben een speciaal assortiment paastaart en ander gebak in vrolijk voorjaarsthema. Was het maar altijd Pasen.

bij Pasen hoort versiering

Bij een geslaagd Paasfeest hoort uiteraard ook vrolijke versiering voor je huis. Paasliefhebbers kunnen zich uitleven bij HEMA, want we hebben een uitgebreide collectie paasdecoratie, waarmee je je interieur in een handomdraai in paassfeer brengt. Met een paasboom, waarin je eitjes of andere versiering kunt hangen. Mooie servetten en bordjes, voor een prachtig aangeklede paastafel. En leuke paashaastasjes waarin iedereen zijn gevonden paaseieren kan bewaren. Voor creatievelingen hebben we een speciale collectie paasknutselen, waarmee je de mooiste creaties maakt en natuurlijk de bijzonderste eieren schildert. Met gekleurde veertjes, chenille in verschillende diktes en kleuren, wiebeloogjes en bloemenslingers. En tussen al dat knutselen door mag er natuurlijk ook gesnoept worden. Zelfs als het nog geen Pasen is. HEMA heeft heerlijke paaseitjes in veel verschillende smaken, maar ook ander heerlijk paassnoepgoed.

bestel al je paasartikelen online

Of je nu wilt uitpakken met Pasen, of het paasfeest liever klein houdt dit jaar: HEMA helpt je om er een geslaagd feest van te maken. Alles wat je nodig hebt, vind je online op hema.nl en klik je zo naar huis. Je bestelling met paasartikelen liever in de winkel ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven in welke winkel je je bestelling wilt komen ophalen. Betalen kun je online doen, maar je kunt er ook voor kiezen om dat in de winkel te doen wanneer je je paasartikelen komt ophalen. Bestel je paasgebak? Dat kun je afhalen in een winkel naar keuzen mét gebakafdeling. HEMA wenst je een vrolijk Paasfeest!

Alles voor Pasen vind je bij HEMA
Alles voor Pasen vind je bij HEMA
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0