Search

Bespaar 50% op diverse DryNites luierbroekjes

Plein
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

DryNites luierbroekjes

Ga zelfverzekerd naar bed, met onverslaanbare bescherming van het Britse #1 nachttijdmerk.

Productbeschrijving

MAXIMAAL COMFORT
Onze comfortabele, ademende pyjamabroek met zachte en rekbare zijkanten betekent geen rusteloze nachten meer.
SCHERM BESCHERMING
DryNites pyjama broek is ontworpen om onder de taille te passen voor maximale discretie onder pyjama en ziet eruit als een broek, terwijl het gebruik van discrete materialen voor minder lawaai.
GENDER SPECIFIEKE GERICHTE ABSORBENTIGHEID
Help uw kind een betere slaap te krijgen met speciaal ontworpen ultra-absorberende meisjes pyjama broek die zorgen voor een onverslaanbare nachtelijke bescherming.

FUN GRAFIEK

Met spannende Disney-ontwerpen maakt deze nachtbroek voor meisjes het slapengaan leuk.

Luiers

Wanneer je kind nog niet zindelijk is, dan is de luier noodzakelijk. Op Plein vind je een groot aanbod van luiers van onder meer Pampers en Huggies.

Goedkope luiers

Luiers zijn een grote kostenpost voor ieder gezin. Een kind heeft ongeveer 5 luiers per dag nodig en de meeste kinderen worden zindelijk als ze drie jaar zijn. Een kleine rekensom en je komt al snel uit op een bedrag van rond de €400,- per jaar die je alleen al aan luiers kwijt bent. Zonde natuurlijk. Vooral als je weet dat je kunt besparen op luiers door ze simpelweg in de aanbieding te kopen. Zo bespaar je geld uit dat je beter aan andere dingen kunt besteden.

Luier aanbieding? Sla een voorraadje in

Is er een mooie luier aanbieding? Vergeet dan vooral niet een voorraadje luiers in te slaan. Vooral als je kindje de komende tijd nog wel in dezelfde maat luiers zit, scheelt dit heel wat geld. Bovendien grijp je op deze manier nooit mis. Je hebt immers altijd voldoende luiers in huis. Wel zo handig!

Daarnaast zijn er vaak de zogenaamde maandboxen in de aanbieding. Deze boxen bevatten voldoende luiers voor een maand en zijn vaak voordeliger doordat de prijs per luier lager ligt dan wanneer je een kleiner pak koopt. Selecteer de maandbox met de juiste luiermaat van jouw kindje en je favoriete luiers worden gratis bij je thuisbezorgd. 

Bespaar 50% op diverse DryNites luierbroekjes
Bespaar 50% op diverse DryNites luierbroekjes
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0