Search
Editor choice

VerlopenBLACK FRIDAY KORTINGSCODE ACTIE bij PLOPSA! Miss dit niet!

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Black Friday

Tot en met maandagavond 28 november 2022 is het Black Friday bij Plopsa,BLACK FRIDAY ACTIE bij PLOPSA! 40% korting op tickets, tot €15 korting op jaarabonnementen en maar liefst 20% korting op een betoverend verblijf in het Plopsa Hotel

Voorwaarden

Deze actie eindigt op maandag 28 november 2022 om 23:59 uur. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online. Tickets voor Plopsaland De Panne zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met woensdag 29 maart 2023. Tickets voor Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp en Plopsaqua Landen-Hannuit zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met vrijdag 31 maart 2023. Tickets voor Plopsa Indoor Coevorden zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met vrijdag 28 april 2023. De abonnementenvoucher is 1 jaar geldig na aankoop. De looptijd van jouw Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Plopsa-SwimCard of Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart start pas bij de activatie aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park. Korting geldig voor het Plopsa Hotel bij aankomsten tot en met 31 maart 2023.

BLACK FRIDAY KORTINGSCODE ACTIE bij PLOPSA! Miss dit niet!
BLACK FRIDAY KORTINGSCODE ACTIE bij PLOPSA! Miss dit niet!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0