Search

VerlopenBlokker: Moederdag!

Blokker
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Mama is de liefste

Ze staat het hele jaar door voor iedereen klaar, daarom wordt zij die tweede zondag van mei in het zonnetje gezet. Dan is het Moederdag en mag ze alles op zich af laten komen wat de kinderen voor haar hebben bedacht. Lekker uitslapen, ontbijt op bed, lekker luieren en zelf gebakken koekjes. En waarschijnlijk ook nog een cadeautje. Misschien wel die kussens en kussenhoezen die ze zo graag wil. Of het 30-seconds spel, wat zo leuk is om met het hele gezin te spelen. Het is tenslotte maar één keer per jaar Moeder wordt super verwend dag.bekijk cadeautjes

Restantjes deeg op het aanrecht. Bakvormpjes in de vaatwasser. Die verdwenen voorraaddoos. En natuurlijk de heerlijke geur die ineens in huis hing. Ze heeft al wat vermoedens, want Moederdag staat voor de deur. En de kinderen verwennen haar dan graag. Waarschijnlijk wordt het dit jaar een Moeder krijgt zelfgebakken koekjes dag.bekijk bakartikelen Ze staat elke dag vroeg op, maar zeker één keer per jaar mag ze heerlijk uitslapen. Of dat ook lukt? In de keuken hoort ze praten en lachen. De koelkast die open en weer dicht gaat. Gerammel van servies. O, daar komen de kinderen aan. Ze doet snel haar ogen dicht. Tenslotte is het maar één keer per jaar Moeder mag heerlijk uitslapen dag.alles voor een heerlijk ontbijtje Lang leve Moederdag, want die dag hoeft ze – nee, mág ze – helemaal niets doen. Alleen heerlijk met haar voeten op de bank en wachten op waar de kinderen mee gaan komen. Ze hoort hun stemmen in de keuken, ziet al stiekem (want ‘Ogen dicht!’) bloemen op tafel. Het is duidelijk. Dit jaar wordt die tweede zondag van mei Moeder mag lekker luieren dag.

Blokker: Moederdag!
Blokker: Moederdag!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0