Search

VerlopenLaatste kans: tot wel 24% KORTING op een BoBike fietsstoeltje bij WEHKAMP

Wehkamp
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

BoBike aanbieding Wehkamp

De volgende BoBike fietsstoeltjes zijn in de aanbieding bij Wehkamp:

24% korting op de Bobike ONE Mini fietsstoeltje voor snow white

De Bobike ONE is een kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. De Bobike ONE mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De Bobike ONE mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig en zonder gereedschap. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

18% korting op de Bobike Go Mini fietsstoeltje voor marshmallow mint

De Bobike Go Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike Go Mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen (Ø 22-28mm en op MTB stuurbuizen: 1-1/8”). Voor montage op een A-Head stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

23% korting op de Bobike ONE Maxi fietsstoeltje achter snow white

De Bobike ONE is een kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. De Bobike ONE maxi is een kinderzitje voor montage achterop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig en zonder gereedschap. Het achterzitje is voorzien van het EASY© montage systeem voor snelle montage en om het zitje eenvoudig op een andere fiets te zetten. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

Laatste kans: tot wel 24% KORTING op een BoBike fietsstoeltje bij WEHKAMP
Laatste kans: tot wel 24% KORTING op een BoBike fietsstoeltje bij WEHKAMP
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0