Zoek
Beste Aanbod

VerlopenAlleen vandaag: Chicco Bijzetbedje Next2Me

Lidl
€69 €154 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Deal van de dag!

Productbeschrijving

Chicco Next2Me is het bijzetbed die het ouders mogelijk maakt hun baby gedurende de nacht dicht bij zich te hebben en zo te zorgen voor een betere slaap voor iedereen. Ideaal voor pasgeborenen van 0 tot 6 maanden (max. 9 kg). De afneembare zijde vergemakkelijkt ’s nachts het geven van borstvoeding. Het babybedje is dankzij de 6 hoogteverstellingen en de schuine voeten, waardoor het ook aan boxbedden of bedden met lades aangepast kan worden, met vele bedden compatibel. De bevestiging van de wieg aan het bed van de ouders is dankzij de meegeleverde riem heel eenvoudig, snel en veilig. Bij spijsverteringsproblemen of verkoudheid kan het kinderbed worden gekanteld, om het comfort van de baby te verbeteren. Het gaasvenster zorgt voor een betere luchtcirculatie in het babybedje. Het meegeleverde matras is ademend en heeft een afneembaar en wasbaar stoffen bekleding. Incl. 2 wielen met rem. De meegeleverde draagtas maakt vervoeren mogelijk, ideaal tijdens het reizen. De hoes kan volledig worden verwijderd en koud worden gewassen.

  • Gemakkelijk en veilig bevestigingssysteem aan je eigen bed, zonder schroeven en gereedschap
  • Compatibel met veel soorten bedden, waaronder ook boxsprings of bedden met lades, dankzij de 6-staps hoogteverstelling en schuine poten
  • Mogelijkheid om het bedje licht te laten kantelen – handig bij spijsverteringsproblemen of verkoudheid
  • Het gaasvenster zorgt voor een optimale luchtcirculatie
  • Inclusief matras
  • Max. belasting: 9 kg
  • Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot 6 maanden (max. 9 kg)

Afmetingen

66 x 93 x 69 cm


Gewicht

9 kg

Alleen vandaag: Chicco Bijzetbedje Next2Me
Alleen vandaag: Chicco Bijzetbedje Next2Me
€69 €154

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0