Zoek
Editor choice

VerlopenDAGDEAL BOL: 66% korting op Robijn Zwitsal Wasmiddel en Wasverzachter Pakket

Bol.
€ 15,48 € 45,53 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Robijn Perfect Match Zwitsal Wasmiddel en Wasverzacht Pakket is de ideale combinatie om je gekleurde en bonte was langer mooi te houden, voor een intense geurbeleving met de milde geur van Zwitsal.

  • Robijn Perfect Match Zwitsal Wasmiddel en Wasverzachter Pakket
  • Een vloeibaar wasmiddel en wasverzachter uit de Robijn Collections lijn
  • Met de vertrouwde, milde geur van Zwitsal
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je bonte en gekleurde was
  • De wasverzachter beschermt kleding tegen slijtage en onaangename geurtjes
  • Het wasmiddel en de wasverzachter zijn samen de ideale geurcombinatie

Het Robijn Perfect Match Zwitsal Wasmiddel en Wasverzachter Pakket is een voordeelverpakking die bestaat uit 3 x Robijn Klein & Krachtig Collections Color Zwitsal Vloeibaar Wasmiddel die goed zijn voor 19 wasbeurten per fles en 2 x Robijn Collections Zwitsal Wasverzachter die goed zijn voor 30 wasbeurten per fles. Deze wasmiddelen zijn onderdeel van de exclusieve Robijn Collections lijn en is geschikt voor de bonte en gekleurde was.

Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Color Vloeibaar Wasmiddel, met milde Zwitsal geur, heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel met Color Serum zorgt ervoor dat je favoriete gekleurde en bonte kleding lang mooi blijft. Je was ruikt door de Robijn Collections Zwitsal Wasverzachter niet alleen heel lekker, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Dit zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat tussen de vezels, met als gevolg dat je kleding zijn kwaliteit behoudt doordat het minder snel slijt en zijn pasvorm en kleuren behoudt. Daarnaast is je kleding makkelijker strijkbaar door de wasverzachter en droogt het sneller.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Toon minder

DAGDEAL BOL: 66% korting op Robijn Zwitsal Wasmiddel en Wasverzachter Pakket
DAGDEAL BOL: 66% korting op Robijn Zwitsal Wasmiddel en Wasverzachter Pakket
€ 15,48 € 45,53

Tags:

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0