Zoek

VerlopenPaladone Disney Classic Karakter Muurstickers – 23 Ontwerpen

Amazon NL
€14,99 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen

Disney Muurstickers

Over dit item

  • ICONISCHE DISNEY DECALS: Breng de magische wereld van Disney in huis met deze zeer gedetailleerde, full color, heavy-duty Disney Classic Character Muurstickers die zowel waterdicht als verwijderbaar zijn.
  • 23 verschillende ontwerpen: Dit pakket officieel gelicentieerde Disney-stickers bevat 6x aparte vellen met in totaal 23 verschillende stickers van verschillende maten en ontwerpen om elke kamer te transformeren.
  • Eenvoudig aan te brengen: deze verstelbare muurstickers bieden de veelzijdigheid van het kunnen veranderen van het uiterlijk van uw kamer wanneer u maar wilt. Het is geweldig voor een Disney themafeest of voor elk huis of speelkamer.
  • OFFICIAL MERCHANDISE: Perfect cadeau voor alle Disney-fans, uitstekende kwaliteit, deze Disney Classic Character Muurstickers zijn officieel gelicenseerd en goedgekeurd door The Walt Disney Company Limited.
  • ORIGINEEL CADEAU: Voor degenen in de fandom die op zoek zijn naar nieuwigheid items en alle dingen geek, gek en uniek, is Paladone uw beste bron voor best verkopende speelgoed, mokken, verzamelobjecten en nieuwigheden.

Productbeschrijving

Breng de magische wereld van Disney in uw huis met deze zeer gedetailleerde, full-color, heavy-duty Disney Classic Character Wall Decals. Zowel waterdicht als afneembaar. dit pakket van officieel gelicentieerde Disney Classic Character Muurstickers bevat 6x afzonderlijke vellen met in totaal 23 verschillende stickers in verschillende maten en ontwerpen. Het is snel en eenvoudig aan te brengen om elke kamer te transformeren met dit kosteneffectieve alternatief voor behang dat ook de extra veelzijdigheid biedt om het uiterlijk van uw kamer te kunnen veranderen wanneer u maar wilt. Geweldig om thuis te gebruiken, om een werkruimte, speelkamer of voor een Disney-thema feest op te fleuren. Wanneer ze worden verplaatst, zullen ze geen lelijke sporen achterlaten. Geleverd als 6x vellen zware, verwijderbare vinyl muurstickers. Inclusief meer dan 20x stickers van verschillende maten en ontwerpen.

Paladone Disney Classic Karakter Muurstickers – 23 Ontwerpen
Paladone Disney Classic Karakter Muurstickers – 23 Ontwerpen
€14,99
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0