Search

Verlopen€5,00 korting op Goedgemerkt naamstickers!

Goedgemerkt
Bekijk Deal
GG-BLIJ21
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Productbeschrijving:

kortingcode: GG-BLIJ21

bij bestelling van minimaal €20,00 ex. Verzendkosten. Niet in combinatie met andere acties. Tot en met 31 januari 2023

Naamstickers van Goedgemerkt

Al onze naamstickers zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij onze goede kwaliteit kunnen garanderen, daarom beloven wij: niet goed, geld terug! De naamstickers kleven op elk schoon, vlak en droog oppervlak. De labels zijn vaatwasser- & magnetronbestendig.
Of was je eigenlijk op zoek naar onze kledinglabels? Deze strijk, plak, stik of stempel je eenvoudig in alle kleding!

Naamstickers kind

Deze gepersonaliseerde Naamstickers voor kinderen zijn in vele verschillende formaten en vrolijke designs verkrijgbaar. Denk hierbij aan Kleine Naamstickers in vrolijke kleuren, maar bijvoorbeeld ook aan hippe Trendy kleuren of naamstickers met Glitter. Je plakt deze naamlabels op bijvoorbeeld: flesjes, drinkbekers, broodtrommels, hockeysticks, gymspullen, speelgoed, speentjes en nog veel meer.

Naamstickers maken

Enthousiast over onze naamstickers? In onze editor kun jij de naamstickers maken, precies zoals jij ze hebben wil. Kies de kleur, lettertype, tekstgrootte en eventueel nog een leuk merkje. Het fijne is dat je jouw ontwerp meteen kunt bewonderen in het voorbeeld. Begin nu met het ontwerpen van jouw naamstickers!

Naamstickers bestellen

Doordat wij de gehele productie in eigen hand hebben kunnen wij een snelle verzending van de naamstickers garanderen. De naamstickers op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald (doormiddel van een van de vele betaalmogelijkheden), is de volgende dag in huis (afhankelijk van Post NL/ Bpost). Doordat al onze pakketjes door de brievenbus kunnen, hoef je hier niet voor thuis te blijven.
Naamstickers voor school of kinderdagverblijf?
Veel ouders zullen de naamstickers bestellen om de schoolspullen van hun kindje te merken of om alles te merken wat mee moet naar het kinderdagverblijf. Om deze ouders een handje te helpen, hebben wij ook handige voordeelpakketten samengesteld met daarin o.a. alle handige naamstickers (gecombineerd met de nodige kledinglabels).

€5,00 korting op Goedgemerkt naamstickers!
€5,00 korting op Goedgemerkt naamstickers!

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0