Zoek
Editor choice

VerlopenNu bij HEMA: met 5.- euro korting naar Light Nights ‘Aqualuna’ in Ouwehands Dierenpark

Hema
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

omschrijving

Nu bij HEMA: met 5.- euro korting naar Light Nights ‘Aqualuna’ in Ouwehands Dierenpark. Metershoge lichtkunstwerken voeren je mee naar de diepste geheimen van de waterwereld. Dat moet je zien!

Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten. Val van de ene golf van verbazing in de andere door adembenemend entertainment, de spetterende familietheatershow en de horeca specials die je doen watertanden. Light Nights ‘AquaLuna’, een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit.

Er zijn twee soorten vouchers beschikbaar. Een voucher dat enkel toegang biedt tot Light Nights ‘Aqualuna’ in de avond, verkrijgbaar voor 18,- 13,- euro per persoon. Of een combi voucher, dat toegang geeft tot het park en het Light Nights Aqualuna, verkrijgbaar voor 45, 27,- euro per persoon.

goed om te weten

  • de voucher dient voor bezoek verzilverd te worden via ouwehand.nl/actietickets op datum en tijd, in de periode van 24 oktober 2022 t/m 7 januari 2023
  • na verzilvering wordt er een email met het entreebewijs verstuurd naar het opgegeven e-mailadres
  • kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot Ouwehands Dierenpark

LIGHT NIGHTS ‘AQUALUNA’

Als  de maan tevoorschijn komt en de dieren gaan slapen,  komt een magische waterwereld tot leven.  Laat je overspoelen door een wereld vol kleur en prachtige wezens. Een lichtspektakel voor jong en oud. 

Metershoge lichtkunstwerken voeren je mee naar de diepste geheimen van de waterwereld.  Van kleurrijke koraalriffen, een reuzenhaai en gigantische octopus tot de meest bijzondere waterwezens.  Val van de ene golf van verbazing in de andere door adembenemend entertainment, de spetterende familietheatershow en de horeca specials die je doen watertanden. Light Nights ‘AquaLuna’, een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit.

Nu bij HEMA: met 5.- euro korting naar Light Nights ‘Aqualuna’ in Ouwehands Dierenpark
Nu bij HEMA: met 5.- euro korting naar Light Nights ‘Aqualuna’ in Ouwehands Dierenpark
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0