Zoek

VerlopenHEMA Center Parcs bungalowweken

Hema
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Bij Center Parcs vind je elke vakantie die je wilt. Kom lekker opwarmen bij de open haard in je vernieuwde cottage, neem een tropische duik, geniet van de natuur… Of doe het gewoon allemaal. Ieder z’n Center Parcs. Echt even samen.

Je kunt nu via HEMA tickets extra voordelig genieten op één van de geselecteerde parken van Center Parcs in Nederland en België. Er zijn twee verschillende vouchers te koop. Een midweekvoucher voor 159.- geldig voor 2 nachten en 3 dagen met aankomst op maandag, dinsdag of woensdag of een weekendvoucher voor 219.- geldig voor 2 nachten en 3 dagen met aankomst op vrijdag of zaterdag. De midweek- en weekendvoucher is geldig voor een 4-persoons cottage (bij boeking kun je een 6-persoons cottage selecteren voor een meerprijs van 40.-). De prijzen zijn inclusief verplichte kosten.

Met de vouchers kan geboekt worden t/m 18 december 2022 via www.centerparcs.nl/hema o.b.v. beschikbaarheid voor een aankomst vanaf 4 november 2022 t/m 29 maart 2023 op één van de geselecteerde parken in Nederland en België. Met uitzondering van feestdagen en vakantieperiodes. 
Je kunt je midweek- of weekendvoucher kopen van maandag 3 t/m 23 oktober 2022 

HEMA Center Parcs bungalowweken
HEMA Center Parcs bungalowweken
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0