Search

VerlopenHEMA kortingscode: 1+1 GRATIS op alle pocketfotoboekjes

Hema
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

kortingscode hema pocketfotoboek

  • de actiecode FBP0950 geeft 1+1 gratis op alle pocketfotoboekjes
  • de actiecode is onbeperkt te gebruiken t/m maandag 13 maart 2023
  • de korting wordt verrekend wanneer je in de eerste stap van het afronden van je order de actiecode FBP0950 invult
  • de actiecode geldt alleen op de pocketfotoboekjes, niet op andere fotoboeken of producten
  • de actie geldt niet voor boekjes van derde partijen zoals PYM / Room for Thought
  • deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingscodes of actieprijzen en niet achteraf in de winkel te verrekenen

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto’s en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen?

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto’s maken, kun je het beste kiezen voor een standaard fotoboek of een fotoboek op fotopapier. In een standaard fotoboek kun je de meeste foto’s kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier. Bij deze fotoboeken kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier met een zachte kaft, of een fotoboek op fotopapier met een harde kaft.

Heb je een kleiner aantal foto’s en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

HEMA kortingscode: 1+1 GRATIS op alle pocketfotoboekjes
HEMA kortingscode: 1+1 GRATIS op alle pocketfotoboekjes
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0