Zoek

VerlopenNu bij HEMA: Zonverzorging 1+1 GRATIS! Kids Sunspray, Kids Zonnemelk (SPF50) en meer!

Hema
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

HEMA zonverzorging aanbieding

kids sunspray SPF50 – 250ml: over dit product

Deze zonnespray is extra waterbestendig waardoor kindjes dubbel zo lang in het water kunnen blijven spelen. De sunspray met beschermingsfactor SPF50 heeft een hoge UVA/UVB bescherming. Hoe werkt het? Goed schudden en royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen en transpireren. Vermijd de intensieve middagzon. Langdurige blootstelling aan zonlicht is schadelijk voor de gezondheid. Houd kinderen en baby’s uit de volle zon, bescherm ze met kleding en een hoge beschermingsfactor.

kids zonnemelk SPF50 – 200ml: over dit product

Deze zonnemelk heeft een extra milde samenstelling speciaal afgestemd op de gevoelige kinder- en babyhuid. De melk is vrij van parfum en kleurstoffen en extra waterbestendig waardoor kindjes dubbel zolang in het water kunnen blijven spelen. De sun milk met beschermingsfactor SPF50 heeft een hoge UVA/UVB bescherming. Hoe werkt het? Goed schudden en royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen en transpireren. Vermijd de intensieve middagzon. Langdurige blootstelling aan zonlicht is schadelijk voor de gezondheid. Houd kinderen en baby’s uit de volle zon, bescherm ze met kleding en een hoge beschermingsfactor.

Nu bij HEMA: Zonverzorging 1+1 GRATIS! Kids Sunspray, Kids Zonnemelk (SPF50) en meer!
Nu bij HEMA: Zonverzorging 1+1 GRATIS! Kids Sunspray, Kids Zonnemelk (SPF50) en meer!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0