Zoek

VerlopenKinderkraft Bijzetbed NESTE UP, Co-sleeper 2 in 1

Amazon NL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Productbeschrijving

NESTE UP is een multifunctionele 2-in-1 co-sleeper – het dient als een co-sleeper en een losstaande wiegje. Het is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 75 cm hoog of 9 kg (afhankelijk van wat er eerst gebeurt). De co-sleeper functie vergemakkelijkt de nachtelijke voeding. Indien nodig kan het gebruikt worden als een campingbedje.
De zijkant van dit praktische wiegje kan in enkele seconden worden neergelaten, zodat NESTE UP van een wiegje in een co-sleeper verandert. Er is gaas aan één kant, dat zorgt voor voldoende luchtventilatie. Ouders kunnen hun baby ook op elk moment van de dag of de nacht in de gaten houden.
De co-sleeper is veilig – het frame is gemaakt van duurzaam, massief staal. NESTE UP heeft lange poten, wat de stabiliteit van de constructie extra vergroot. De verlaagde wand wordt extra beschermd door een zacht materiaal, zodat de peuter veilig is, zelfs als hij/zij ’s nachts naar zijn/haar ouder toe beweegt. Het wiegje voldoet aan de normen EN 16890:2017 en EN 1130:2019 voor wiegjes en co-sleepers. Bovendien is het bevestigingssysteem aan het bed van de ouders eenvoudig en veilig met 2 lange, verstelbare gordels.
Het wiegje is universeel – het heeft een hoogteverstelling van 5 niveaus van het matras. De hellingshoek kan in 2 bereiken worden aangepast (bijv. wanneer uw kind een neusontsteking heeft en u hem/haar wilt helpen om ’s nachts te ademen). Bovendien kunt u met de verstelbare pootjes het extra bed beter aan het bed van de ouder aanpassen.
Bij de NESTE UP vindt u een bijpassende matras (lengte 89, breedte 52 cm), een harde matras die door fysiotherapeuten wordt aanbevolen. Een laken van 100% katoen is ook inbegrepen. De matrashoes kan worden gewassen in een wasmachine (30 graden, fijne was programma).

Over dit item

  • Multifunctioneel – een 2-in-1 co-sleeper voor baby’s vanaf de geboorte tot 75 cm lang, 9 kg of wanneer de baby begint te zitten (afhankelijk van wat er eerst gebeurt). Het kan losstaand en aan bed bevestigd worden. Indien nodig kan het gebruikt worden als een campingbedje.
  • Veilig – frame van duurzaam, massief staal. Het heeft lange poten, die de stabiliteit van de constructie verhogen. De verlaagde wand wordt extra beschermd door een zacht materiaal. Het wiegje voldoet aan de normen EN 16890:2017 en EN 1130:2019 voor wiegen en co-sleepers.
  • Ergonomisch: harde matras (aanbevolen door fysiotherapeuten), 5 niveaus hoogteverstelling van het matras. De universeel verstelbare poten maken het mogelijk om de co-sleeper beter aan te passen aan het bed van de ouders, de bevestiging is met lange, veilige gordels. De matras kan in 2 verschillende posities worden versteld.
  • Praktisch – de zijkant wordt in een paar seconden verlaagd, dus NESTE UP verandert van een wiegje in een co-sleeper. Er is een gaas aan één kant, dat zorgt voor luchtventilatie. Ouders kunnen ook altijd een oogje in het zeil houden op de kleine. De co-sleeper functie maakt het ’s nachts voeden gemakkelijker.
  • Accessoires: 100% katoenen laken, bijpassende harde matras inbegrepen. Het matras heeft de afmetingen: lengte 89, breedte 52 cm. De hoes is machine wasbaar (30 graden, fijne was programma).

Uitvoering:
Materialen: laken: 100% ademend katoen, hoes: polyester, gemakkelijk te reinigen, frame: staal.

Afmetingen: breedte van de poten (afstand tussen de poten): 68 cm, afmetingen van de wieg: 90x57x52,5 cm, matras: lengte 89, breedte 52 cm, verstelbereik van vloer tot ouders matras: 49,5-61,5 cm, opgevouwen (in de zak): 60 cm x 93,5 cm x 15 cm

Productgewicht 9,9 kg, productgewicht in een doos: 11,1 kg

Hoogte:

Niveau 1:
• Totale hoogte: 67 cm,
• Hoogte vanaf de onderkant van het wiegje tot aan de vloer: 33 cm.
Niveau 2:
• Totale hoogte: 70 cm,
• Hoogte vanaf de onderkant van het wiegje tot aan de vloer: 36 cm.
Niveau 3:
• Totale hoogte: 73 cm,
• Hoogte vanaf de onderkant van het wiegje tot aan de vloer: 39 cm.
Niveau 4:
• Totale hoogte: 77 cm, • Hoogte vanaf de onderkant van het wiegje tot aan de vloer: 42 cm. Niveau 5: • Totale hoogte: 80 cm,
• Hoogte vanaf de onderkant van het wiegje tot aan de vloer: 45 cm.
Aanbevolen hoogte van het ouders bed (bovenrand van de matras): van 53 cm tot 63 cm.

Inhoud doos:

Co-sleeper; Matras; Laken

Kinderkraft Bijzetbed NESTE UP, Co-sleeper 2 in 1
Kinderkraft Bijzetbed NESTE UP, Co-sleeper 2 in 1

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0