Zoek

Kinderverjaardag tip: 100 stuks cellofaanzakjes – uitdeelzakjes

Amazon NL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

100 stuks cellofaanzakjes

OPP-zakjes, transparante cellofaanzakjes, doorzichtige zakjes met draaibanden, kleine transparante plastic zakken, cellofaanzakjes voor snoep, cake-pop, koekjes

Over dit item

  • Veelzijdig: onze cellofaan traktatiezakjes worden geleverd met 100 gouden draaislinten en zijn perfect voor het verpakken van koekjes, snoep, snacks, chocolaatjes en meer. De afmetingen 5 x 25 cm zijn ideaal voor het bewaren van lekkernijen van verschillende afmetingen.
  • Hoogwaardig materiaal: deze cellofaanzakken zijn gemaakt van OPP, 1,2 mil (eenzijdig) dik, robuust en duurzaam, waardoor het voedsel vers blijft en de houdbaarheid wordt verlengd.
  • Kristalheldere transparantie: deze plastic zakken presenteren uw lekkernijen met een prachtig kristalhelder oppervlak, zodat u gemakkelijk kunt zien wat erin zit, ideaal voor het presenteren van kleurrijke en opvallende snoepjes.
  • Gemakkelijk te gebruiken: deze doorzichtige geschenkzakjes hebben schone randen voor eenvoudig sluiten en sluiten. De gouden draaibanden geven je verpakking een decoratief tintje en vergemakkelijken het beveiligen en bewaren van je lekkernijen.
  • Veelzijdige toepassingen: deze traktatiezakjes met linten zijn perfect voor babyfeestjes, verjaardagen, bruiloften, Kerstmis, Halloween en Valentijnsdag. Ze zijn geschikt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Amazonpartner / Advertentie

Kinderverjaardag tip: 100 stuks cellofaanzakjes – uitdeelzakjes
Kinderverjaardag tip: 100 stuks cellofaanzakjes – uitdeelzakjes
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0