Zoek

VerlopenKom griezelen in Plopsaland! Nu met €7,00 Halloween korting!

Plopsa
Bekijk Deal
HALLOWEEN
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Halloween

Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties en/of voordelen. Actie: € 7,- korting krijgen op op tickets >1m.
Kortingscode: HALLOWEEN
Geldigheid: 01-10-2022 tot en met 06-11-2022
Voorwaarden: geldig op Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Coo & Plopsa Indoor Coevorden Deze actie is enkel geldig online.

Omschrijving:

Kom griezelen in Plopsaland. De Pompoenkoning haalt alles uit de griezelkast voor een groots Halloweenfeest! Volledig ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje wordt griezelen in Plopsaland De Panne een enge ervaring om niet snel te vergeten. Je vindt er overal pompoenen, spinnenwebben, skeletten en nog veel meer andere angstaanjagende figuren.

Piet Piraat Halloweenshow
15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober en 5 en 6 november 2022

Piet Piraat meert met zijn Scheve Schuit aan in Plopsaland De Panne voor een griezelleuk avontuur! Ken jij alle Piet Piraat-hits uit het hoofd? Bewijs het en zing en dans mee tijdens de Piet Piraat Halloweenshow!

Halloween Scare Nights
15, 22, 29, 30 en 31 oktober 2022

Mag het allemaal nog wat enger? Dan zijn de Halloween Scare Nights jouw ding! Durf jij het aan om de GRATIS spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje te verkennen of wat dacht je van het gloednieuwe spookhuis The Cabin?

Ketnet Halloween
31 oktober tot en met 4 november 2022

Kom samen griezelen met Samson en Marie én ontmoet de cast van De Hoppers tijdens Ketnet Halloween. Duik in meer dan 50 attracties en geniet van een spetterend optreden van De KetnetBand en een spectaculaire vuurwerkshow!

Kom griezelen in Plopsaland! Nu met €7,00 Halloween korting!
Kom griezelen in Plopsaland! Nu met €7,00 Halloween korting!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0