Zoek

Verlopen30% KORTING op Safaripark Beekse Bergen entreeticket bij ActievandeDag

ActievandeDag
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

ActievandeDag Safaripark Beekse Bergen Deal

Afrika is dichterbij dan je denkt: ontdek Safaripark Beekse Bergen! Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren tijdens een safari in Beekse Bergen. Met de auto, boot, bus of te voet; het is allemaal mogelijk. Deze deal is nog maar 1 week te boeken, maar je ticket is het hele jaar geldig. Dus ook in de weekenden en vakanties.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (bij Tilburg)
 • Keuze tussen volwassenticket (vanaf 10 jaar) of kinderticket (3 – 9 jaar)
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 31 december 2023. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden en vervolgens een dag reserveren via de website van Beekse Bergen. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is verplicht. Op je e-ticket staat precies hoe je dit doet.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Safaripark Beekse Bergen. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een ticket hiervoor te reserveren via de website van Safaripark Beekse Bergen.
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang beperkt.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Enkel blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
 • Uitrijticket: € 9,50 per voertuig, online te koop via de website van Safaripark Beekse Bergen. Een uitrijticket is verplicht, ook als je niet van de parkeerfaciliteiten gebruikmaakt. Je hebt deze nodig om het park te verlaten met de auto.
 • Safaribus: de safaribus rijdt alleen van 1 oktober t/m 30 maart. De overige safarivormen zijn wel het hele jaar door beschikbaar.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Safaripark Beekse Bergen tickets met korting

Alsof je over de Afrikaanse savanne rijdt… Maar dan gewoon in Nederland. Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta ook in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur. Met de auto, boot, bus of te voet; het is allemaal mogelijk. 

Stap aan boord van de safariboot Livingstone of Stanley voor een mooie tocht over het water en laat je verrassen door de dieren langs de oevers. Een ranger vertelt je alles over de dieren in het park en in de natuur. Ook een spannende tocht met de safaribus is mogelijk. Tijdens de safari laat de ranger je allerlei spullen voelen en ruiken, zoals vacht en… Poep. Avontuurlijk én leerzaam.

Beekse Bergen autosafari

Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren tijdens een autosafari in Beekse Bergen. Met het comfort van je eigen auto en de vrijheid om je eigen tempo te bepalen gaan jullie op pad. Tip: gebruik de autosafari audiotour in de Beekse Bergen-app en leer meer over de dieren. Neem een verrekijker mee en haal de dieren naar je toe.

Beekse Bergen wandelsafari

Liever te voet tussen de dieren door? Niet letterlijk uiteraard, want in Beekse Bergen leiden wandelpaden je op veilige wijze langs de dieren. Gebruik de audiotour in de Beekse Bergen-app en leer meer over de dieren. Op de route vind je meerdere speeltoestellen en avonturenroutes. Leuk voor de kleintjes.

Kijk op beeksebergen.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties. Misschien ontdek jij dit seizoen wel een nieuwe bewoner in het park… Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel naar de avontuurlijke wereld van Safaripark Beekse Bergen.

30% KORTING op Safaripark Beekse Bergen entreeticket bij ActievandeDag
30% KORTING op Safaripark Beekse Bergen entreeticket bij ActievandeDag
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0