Search

VerlopenLego Actie bij Blokker: 2+1 GRATIS op alle Lego tot €10

Blokker
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Lego aanbieding Blokker

Van maandag 20 maart t/m 2 april 2+1 gratis op alle Lego tot 10.-

Speelgoed

Een spelend kind is een blij kind. Voor het uitkiezen van zijn of haar speelgoed ben je bij Blokker aan het juiste adres. Deze webshop heeft een groot assortiment van het hoogste kwaliteit speelgoed: van de vertrouwde merken als LEGO, Playmobil, VTech en Disney tot de nieuwste trends op het schoolplein. Deze zijn verdeeld in overzichtelijke categorieën voor een snel zoekresultaat.

Verjaardagscadeau

Binnenkort weer een verjaardag? Vind de leukste cadeautjes voor jongens en meisjes, zoals diverse actiefiguren, autootjes, maar ook veel van Barbie. Bekijk het aanbod aan producten van LEGO Duplo of Playmobil of kies uit verschillende knutselspullen. Te veel om te kiezen? Blokker heeft selectie gemaakt met leuke cadeautips. Heb je nog geen ballonnen en slingers in huis? Je kan ook gemakkelijk feestartikelen kopen in onze webshop.

Gezelschapsspellen

Bestel de leukste spellen online bij Blokker. Kijk hier voor een gezellig familiespel, een vrolijk kinderspel of een spannend denkspel. En ben je even niet in gezelschap? Er zijn ook uitdagende puzzels voor kinderen en volwassenen.

Babyspeelgoed

Ook voor baby’s en peuters heeft Blokker een ruim aanbod aan leuk en leerzaam speelgoed. Van de schattigste knuffels tot educatief elektronisch- en oerdegelijk houten speelgoed: u vindt het allemaal netjes gesorteerd op de leeftijd waarin het kind zich in bevindt. Van 0 tot 6 maanden tot 3 tot 4 jaar!

Lego Actie bij Blokker: 2+1 GRATIS op alle Lego tot €10
Lego Actie bij Blokker: 2+1 GRATIS op alle Lego tot €10
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0