Search

Tot wel 30% KORTING op diverse Little Dutch speelgoed bij Plein

Plein
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Little Dutch Plein

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Little Dutch heeft al ruim 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die zijn gemaakt naar de wensen van zowel de ouders als de kinderen. Hierdoor zijn de designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. Little Dutch wilt met hun kwaliteitsproducten iedere grote en kleine stap in de ontwikkeling van een kind plezierig maken en de ouders ondersteunen bij de vele uitdagingen van het ouderschap.

Little Dutch Producten

Bij Little Dutch worden de producten met grote zorg samengesteld. Kwaliteit en ontwerp zijn allebei erg belangrijk voor Little Dutch en er wordt gekozen voor verassende details en mooie materialen.

Bij Plein bestaat het Little Dutch assortiment onder meer uit Little Dutch servies, een 3-delige set met een lekvrije beker, een oefenbordje met hoog gebogen randen en antislip bodem en natuurlijk een lepel, hiermee gaat het zelfstandig eten een stukje soepeler voor zowel de kleine als de ouders.

Ook vind je de Little Dutch Spiraaltoren, deze kleurrijke set bestaat uit 5 subtiel gekleurde delen die de kleine gemakkelijk op elkaar stapelt. De ballen rollen vanaf de bovenste laag helemaal naar beneden. De Little Dutch Spiraaltoren zorgt voor veel speelplezier en draagt bij aan de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en leert de kleintjes over oorzaak en gevolg. Dus niet alleen leuk voor de kleine, maar ook nog eens leerzaam!

Little Dutch kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Little Dutch? Bij Plein vind je altijd de beste Little Dutch acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Little Dutch voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

Tot wel 30% KORTING op diverse Little Dutch speelgoed bij Plein
Tot wel 30% KORTING op diverse Little Dutch speelgoed bij Plein
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0