Search
Beste Aanbod

VerlopenMaxi-Cosi Rodifix Airprotect Kinderautostoel, Isofix, 3,5 jaar -12 jaar, 15-36 kg, Black (Zwart)

Amazon NL
€149,99 € 159,99 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Kinderautostoel

Productbeschrijving

De Maxi-Cosi Rodifix airprotect is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (circa 3,5 tot 12 jaar). Deze autostoel groep 2/3 is snel en eenvoudig in gebruik en heeft gemakkelijk toegankelijke gordels zodat je kindje binnen enkele seconden veilig is vastgezet. De stoel beschermt de heupen en onderrug van je kind en de gepatenteerde airprotect-technologie in de hoofdsteun vermindert het risico op hoofdletsel bij zijdelingse botsingen. Dit compacte autostoeltje kan eenvoudig met het isofix-bevestigingssysteem worden geïnstalleerd. Daarbij wordt de zitting vastgezet aan de autobank, zodat hij stevig vastzit. Maxi-cosi rodifix airprotect groeit met je kind mee dankzij de volledig verstelbare hoofdsteun. Deze stoelverhoger met isofix-bevestiging kan achterover worden gekanteld met behulp van het kantelmechanisme zodat je kind comfortabel en veilig met je mee kan reizen.

Over dit item 

  • Stoelverhoger voor kinderen van 15 tot 36 kg (3,5 tot 12 jaar) 
  • Groeit met je kind mee dankzij de verstelbare hoofdsteun en rugleuning (van bovenaf te verstellen) 
  • Gepatenteerde AirProtect-technologie voor een verbeterde bescherming van het hoofd van je kind 
  • Uniek systeem met gordelgeleiders voor snel en eenvoudig vastzetten 
  • Dit Maxi-Cosi autostoeltje groep 2/3 kan met ISOFIX worden geïnstalleerd voor optimale veiligheid en stabiliteit

Extra informatie

Ouders willen dat hun kinderen worden beschermd tijdens een autorit. Met zijn gepatenteerde AirProtect®-technologie om je kindje ten allen tijde veilig te houden biedt onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® extra zijdelingse hoofdsteunbescherming voor maximale veiligheid.

Installatie

Het maakt niet uit met welke auto je rijdt, onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® past als je auto het ISOFIX-systeem heeft. Voor een veilige installatie wordt het kinderzitje gemonteerd met de autogordel en ISOFIX. Om te installeren plaats je de RodiFix AirProtect® op de achterbank van je auto, sluit je het kinderzitje aan op de ISOFIX-verbindingspunten van je auto en maak je de gordel vast. Klaar is kees! De installatie is voltooid.

Wist je dat de ISOFIX-verbinding het kinderzitje stabieler maakt? Ook wanneer je kindje niet in het kinderzitje zit wordt het kinderzitje stabieler.

Omdat veel auto’s tegenwoordig ISOFIX hebben zal dit waarschijnlijk ook het geval zijn voor jouw auto. Als je twijfelt of je auto al dan niet ISOFIX heeft, bekijk dan onze Auto Fitting Lijst om te zien of onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® past.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze grootste prioriteit. Van baby-autostoeltjes voor pasgeboren baby’s tot autostoeltjes voor 12-jarigen, we zorgen dat gezinnen gelukkig de toekomst tegemoet rijden. Externe crashtestcentra zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) testen onze Maxi-Cosi-autostoeltjes op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak.

Toen ADAC ons RodiFix AirProtect®-autostoeltje testte, kreeg het een goede score op veiligheid. Het kinderzitje is uitgerust met een zijdelings beschermingssysteem om je kindje te beschermen in geval van een botsing. Naast het zijdelings beschermingssysteem bevat ons kinderzitje unieke AirProtect®-technologie. In geval van een zijwaartse botsing biedt deze technologie het hoofd van je kind extra bescherming voor maximale veiligheid.

Innovatieve AirProtect®-technologie

RodiFix AirProtect®’s gepatenteerde AirProtect®-technologie vermindert het risico op hoofdletsels met maar liefst 20%! Bij een botsing leidt AirProtect® de kracht van de botsing af van het hoofd van je kindje en absorbeert die in de hoofdsteun. Dit vermindert onmiddellijk het risico op hoofdletsels en beschermt je kind.

Wanneer je kindje groeit blijft onze Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® comfortabel. Pas de hoogte van de hoofdsteun aan naargelang de groei van je kindje, tot hij of zij 12 jaar oud is!

Afneembare hoes

Op de weg kan je kindje autoziek worden. Wat er ook gebeurt, wij hebben de oplossing! De autostoelhoes van Maxi-Cosi is machinewasbaar en kan eenvoudig worden verwijderd.

Kenmerken

GEBRUIKSGEMAK

Gebruik de ISOFIX-verbindingspunten van de auto en de veiligheidsgordel om het RodiFix AirProtect® kinderzitje te installeren

Gebruik de ISOFIX-verbindingspunten van de auto om de RodiFix AirProtect® te installeren

Unieke gordelsysteem voor snel en gemakkelijk vastzetten

Hoes kan worden verwijderd

Hoes kan in de wasmachine worden gewassen

COMFORT

Verstelbare hoofdsteun voor groeiend kind

VEILIGHEID

Zijdelings beveiligingssysteem om het kind te beschermen tegen zijwaartse botsingen

Gepatenteerde AirProtect®-technologie voor extra hoofdbescherming

Maxi-Cosi Rodifix Airprotect Kinderautostoel, Isofix,  3,5 jaar -12 jaar, 15-36 kg, Black (Zwart)
Maxi-Cosi Rodifix Airprotect Kinderautostoel, Isofix, 3,5 jaar -12 jaar, 15-36 kg, Black (Zwart)
€149,99 € 159,99
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0