Zoek

Oad: Magic over Disney komt terug! Boek dit unieke 3-daagse arrangement vanaf 175 euro p.p.!

Oad Reizen
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Magic over Disney in Disneyland® Paris

Aankomst 5 en 7 november 2023 en 16, 21 en 23 januari 2024. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kun jij 3 dagen genieten van de magie in Disneyland Paris.

Dit is het perfecte moment om Disneyland Paris te ontdekken. Eindig je dag sensationeel met Magic over Disney, een spectaculaire avondshow die Disneyland® Paris magisch verlicht op 6 en 8 november 2023 en 17, 22 en 24 januari 2024. Dit is het perfecte moment om Magic over Disney te ontdekken. Geniet samen met familie en vrienden van deze avondshow en laat je meevoeren in een wereld vol magie.

Ontdek deze spectaculaire avondshow in het Walt Disney Studios® Park met fantastische projecties, speciale effecten en vuurwerk! Beleef samen met DJ Mickey onvergetelijke momenten en dans als nooit tevoren op het geluid van de beroemdste Disney- en Pixar muziek, speciaal geremixt voor deze gelegenheid!

Altijd de beste Disneyland Paris aanbiedingen

Voordelig naar Disneyland Paris? Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema’s, duurt de Magie 24 uur per dag. Of je nu kiest voor een weekendje Disneyland Paris of een midweek, een autoreis of een busreis Disneyland® Paris: bij Oad vind je de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Disneyland Paris: wat een feest!
Disneyland Paris bestaat 30 jaar. Droom groter, lach harder en geniet nog meer tijdens het spectaculaire en unieke 30e verjaardagsfeest. Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten mee! Mickey, Minnie, Donald, Katrien en hun vrienden kunnen niet wachten om onze verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits. In Disneyland Paris wachten 2 prachtige parken, Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, met meer dan vijftig attracties, shows en parades op je.

Disneyland Park
Laat je het hele jaar door meevoeren in een fantastische wereld vol magische belevenissen. Rond het Kasteel van Doornroosje geniet je van de Disney magie in alle attracties, shows, parades en restaurants. Je favoriete sprookjes en mooiste dromen komen hier tot leven! In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Maak een ritje door het Wilde Westen in de Big Thunder Mountain, gelegen in Frontierland. In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: met de attractie Space Mountain schiet je de ruimte in! Beleef met Star Tours een intergalactisch avontuur.

Walt Disney Studios Park
Ontdek de adembenemende werelden van Disney, Pixar en Marvel, met fantastische shows, spectaculaire attracties en meet & greets. Je favoriete films worden werkelijkheid en jij bent de ster! In Worlds of Pixar ga je op avontuur met Remy in een reusachtige keuken of duik met Crush in de onderwaterwereld. Durf je een bezoek te brengen aan het Hollywood Tower of Terror hotel? Of zing je liever mee met Anna en Elsa in Animation Celebration? Werk samen met de Avengers en beleef de machtigste MARVEL missies in Avengers Campus. Dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!

Oad: Magic over Disney komt terug! Boek dit unieke 3-daagse arrangement vanaf 175 euro p.p.!
Oad: Magic over Disney komt terug! Boek dit unieke 3-daagse arrangement vanaf 175 euro p.p.!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0