Search
Best value

VerlopenPlein: Cadeaukaart t.w.v. 7,50 cadeau bij besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken

Plein
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Actievoorwaarden ‘Cadeaukaart t.w.v. 7,50 cadeau bij besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken’ 

In de periode van maandag 4 april tot en met zondag 17 april 2022 krijg je een cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro bij een besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken, combineren mag! 

De geselecteerde merken zijn: Andrelon, Andy, Axe, Badedas, Biotex, Brylcreem, Cif, Dove, Glorix, Lifebuoy, Love Beauty and Planet, Neutral, Omo, Prodent, Pukka, Rexona, Robijn, Seventh Generation, Sun, Sunlight, Vaseline, Zendium en Zwitsal. Bij de producten die meedoen staan de actievoorwaarden vermeld.

Uitgezonderd zijn de producten zonder actievoorwaarden communicatie zoals: Zwitsal Luiers, Zwitsal Billendoekjes 24-pack, Zwitsal & Neutral Geschenksets, Neutral Billendoekjes 16-pack, Robijn Waspakket. 

Iedere bestelling met een totaalwaarde van 35,- of hoger aan de geselecteerde merken krijgt een fysieke cadeaukaart meegestuurd in de bestelling. Het is niet mogelijk om meerdere bestellingen te combineren om op een totaalbedrag van 35,- of hoger uit te komen. 
Deze actie is geldig voor alle deelnemende producten op Plein.nl, Plein.be. 
Plein behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. Typ-, druk- en spelfouten voorbehouden.  

Cadeaukaart informatie:  
Deze cadeaukaart is geldig op alle producten op Plein.nl en Plein.be.
De cadeaukaart geeft je eenmalig 7,50 euro korting op je volgende bestelling. 
Let op: de cadeaukaart moet worden ingewisseld op de betaalpagina tijdens het afrekenen. Voor meer informatie over het inwisselen van de cadeaukaart ga naar plein.nl/cadeaukaart.
De voucher heeft een waarde van 7,50 euro en is geldig tot 1 april 2024. 

Plein: Cadeaukaart t.w.v. 7,50 cadeau bij besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken
Plein: Cadeaukaart t.w.v. 7,50 cadeau bij besteding vanaf 35,- aan geselecteerde merken
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0