Zoek
Beste Aanbod

VerlopenPlopsa KONINGSDAG KORTINGSCODE VOOR 50% KORTING OP TICKETS

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Koningsdag Actie

Plopsa actie: op donderdag 27 april is het Koningsdag in Nederland! Dan viert heel Nederland de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Daarom trakteert Plopsa met 50% korting op Plopsa tickets! Trek je mooiste en meest oranje outfit alvast aan en bezoek jouw favoriete Plopsa-park met maar liefst 50% korting op tickets ≥1m! De tickets hebben een extra lange geldigheid tot en met 15 juli 2023!

Dankzij deze speciale kortinscode geniet je van 50% korting op online tickets ≥1m voor Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Station Antwerp, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Coo!

VOORWAARDEN
Deze actie loopt van zondag 23 april 2023 tot en met donderdag 27 april 2023 om 23:59 uur. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. De actie is enkel geldig online. Tickets ≥1m zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 15 juli 2023.

Plopsa KONINGSDAG KORTINGSCODE VOOR 50% KORTING OP TICKETS
Plopsa KONINGSDAG KORTINGSCODE VOOR 50% KORTING OP TICKETS
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0