Zoek
Beste Aanbod

VerlopenPlopsa Vaderdag Actie: KORTINGSCODE VOOR 1+1 GRATIS NAAR PLOPSA!

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Vaderdag Actie

Vaderdag! Op deze speciale dag wilt Plopsa alle papa’s in de watten leggen. Daarom biedt Plopsa gratis toegang tot de Plopsa-parken voor alle vaders bij aankoop van een betalend ticket ≥1m. De tickets zijn geldig t.e.m. 17/07/2023.

Dankzij de code PAPA geniet je van 1+1 op online tickets ≥1m. Actie geldig voor volgende Plopsa-parken: Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit en Plopsa Coo.

Wil je kans maken op een extra Vaderdagscadeau van Bosch? Bij aankoop van een 1+1 ticket ≥1m van de Vaderdagsactie neem je automatisch deel om 1 van de 10 prijzen van Bosch te winnen!

VOORWAARDEN

Tickets geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 17 juli 2023. Gratis ticket geldig voor maximum 1 ouder per gezin, vergezeld door minstens één ander betalend standaardticket (kinderen ≥1m of volwassenen). Maximum 1 gratis ticket per bestelling. Tickets worden niet terugbetaald of teruggenomen. Het gratis ticket kan niet gebruikt worden in combinatie met een abonnement. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie eindigt op woensdag 19 juni 2023 om 23u59.

Plopsa Vaderdag Actie: KORTINGSCODE VOOR 1+1 GRATIS NAAR PLOPSA!
Plopsa Vaderdag Actie: KORTINGSCODE VOOR 1+1 GRATIS NAAR PLOPSA!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0