Search

VerlopenPLOPSA WINTERPROMO KORTINGSCODE: Voordelige tickets, abonnementen en verblijven!

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Winterpromo

Tot en met maandag 27 maart 2023 profiteer je van de winterpromo bij Plopsa, met €7 korting op tickets ≥1m, tot €15 korting op jaarabonnementen & 10% korting op jouw verblijf in het Plopsa Hotel!

€7 korting op tickets
Dankzij de kortingscode WINTER geniet je van €7 korting op online tickets ≥1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit , Plopsa Coo & Plopsa Indoor Coevorden!

De tickets zijn geldig t.e.m. 31 maart 2024. Tickets voor Plopsa Coo zijn geldig van 1 april 2023 tot 6 november 2023.

Tot €15 korting op jaarabonnementen
Zin in 1 jaar Plopsa-fun in de Plopsa-pretparken en/of de Plopsa-waterparken? Dankzij de kortingscode WINTER ontvang je nu tijdelijk €15 korting op een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard , Plopsa-SwimCard én €5 korting op de Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart.

Met een Plopsa-jaarabonnement geniet je naast onbeperkte toegang tot de Plopsa-pretparken en/of -waterparken ook van korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken, 15% korting in het Plopsa Hotel, de Plopsa Winkels, Restaurant Prinsessia en nog veel meer!

10% korting in het Plopsa Hotel

Droom weg in de prachtig gethematiseerde kamers en suites in het gloednieuwe Plopsa Hotel! Gebruik de promocode WINTER en profiteer van 10% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel.

Afhankelijk van de gekozen verblijfsdata, geniet je van toegang tot Plopsaqua De Panne & Plopsaland De Panne en van een heerlijk avondbuffet én een uitgebreid ontbijtbuffet in het Plopsa Hotel.  Boek dus snel je verblijf!

PLOPSA WINTERPROMO KORTINGSCODE: Voordelige tickets, abonnementen en verblijven!
PLOPSA WINTERPROMO KORTINGSCODE: Voordelige tickets, abonnementen en verblijven!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0