Zoek

VerlopenPlopsaland kortingscode: €7 korting op tickets of 5% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

kortingscode Plopsa

Tot en met zondag 27 maart 2022 profiteer je van de winterpromo bij Plopsa, met €7 korting op tickets ≥1m, tot €15 korting op jaarabonnementen & 5% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel!

Tot €15 korting op jaarabonnementen

Zin in 1 jaar Plopsa-fun in de Plopsa-pretparken en/of de Plopsaqua-waterparken? Dankzij deze promocode ontvang je nu tijdelijk €15 korting op een Plopsa-FunCardPlopsa-GoldCard , Plopsa-SwimCard én €5 korting op de Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart.

Met een Plopsa-jaarabonnement geniet je naast onbeperkte toegang tot de Plopsa-pretparken en/of -waterparken ook van korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken10% korting in het Plopsa Hotel, de Plopsa Winkels en Restaurant Prinsessia en nog veel meer!

5% korting in het Plopsa Hotel

Droom weg in de prachtig gethematiseerde kamers en suites in het gloednieuwe Plopsa Hotel! Gebruik de promocode en profiteer van 5% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel.

Tijdens het volledige verblijf geniet je van toegang tot Plopsaqua De Panne en Plopsaland De Panne (en/of Mayaland Indoor, afhankelijk van de gekozen verblijfsperiode). Bovendien geniet je ook van een heerlijk avondbuffet én een uitgebreid ontbijtbuffet in het Plopsa Hotel. Boek dus snel je verblijf!

Plopsaland kortingscode: €7 korting op tickets of 5% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel
Plopsaland kortingscode: €7 korting op tickets of 5% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0