Zoek

VerlopenSLAGHAREN: Alleen op 1 oktober kaarten voor €12,50 per stuk!

Slagharen
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Slagharen Crazy First

Crazy First

Elke 1e van de maand een te gekke actie!

Het is tijd voor de Crazy First. Elke 1e dag van de maand een te gekke actie voor maar 24 uur lang! Dit wil je gewoon niet missen. 

Alleen op 1 oktober tijdens Crazy First: hoge korting op tickets

Deze actie mag je niet missen. Alleen op 1 oktober kaarten voor €12,50 per stuk! Ga op de kop in de Gold Rush of tem de wilde stieren in El Torito. Laat je wensen uitkomen tijdens Western Wish Fall. Het park is vanaf 8 oktober versierd in de herfstsfeer, met pompoenen, lampionnen, strobalen en op het Fonteinplein prijkt een bijzondere wensboom. Alle kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen en misschien laat Farmer Frank en zijn vogelverschrikkers jouw wens wel uitkomen! 

De actie is alleen geldig in de maand oktober.

over slagharen

Yihaaa! Zin om met je vrienden of familie samen erop uit te trekken en nieuwe herinneringen te maken? Kom slapen als een echte cowboy onder de sterren in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Verblijf in een stoere Cowboy Cottage of luxe Raccoon Lodge met een heuse bedstee. Je vakantiehuisje staat midden in de natuur op een ruime plek, begin de dag goed met een ontbijt op het terras. Met het attractiepark in je achtertuin rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush.

Komt dat zien, komt dat zien! Verbaas en verwonder je over de meest spectaculaire circusacts. In de zomervakantie kun je kijken naar de gloednieuwe Western Circus Show met Randy& Rosie! Ook zou je dit seizoen zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie, op twee nieuwe podia. In de Music Hall schitteren Randy & Rosie weer in hun eigen show! Dit seizoen is er een spetterend avondprogramma met Super Bingo, Ameezing Bingo, Family Game Show, live Saloon Quiz en een speurtocht (ieder weekend en vakanties).
Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment. En kun je in het theater een 4d-film bewonderen. Zin in een frisse duik?

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand? Dan moet je zeker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen komen en genieten van het tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en spetterende lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Een scala aan gifts & souvenirs tref je in onze Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk worden vastgelegd op een lederen armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop. Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je genieten van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

SLAGHAREN: Alleen op 1 oktober kaarten voor €12,50 per stuk!
SLAGHAREN: Alleen op 1 oktober kaarten voor €12,50 per stuk!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0