Search

VerlopenSlagharen: Hoge korting op abonnementen!

Slagharen
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Slagharen abonnementen

Snel beslissen = hoge korting op je abonnement

Het park gaat weer bijna open (vanaf 1 April 2023) en dit jaar viert het park hun 60e verjaardag! Profiteer  van de hoogste korting op abonnementen tijdens de Free Fall weken en vier het feest mee.

Deze actie is net zo spannend als onze Free Fall. Want we beginnen met hoge korting voor de snelle beslissers. Wacht je te lang? Dan heb je kans dat de korting omlaag valt. Dus, waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je abonnement.

Een heel seizoen genieten!

Onbeperkte ritjes in de Gold Rush, 10 keer achter elkaar nat worden in de Ripsaw Falls of blijven vliegen in de Apollo. Met een abonnement kan dat, want je hoeft niet alles in één dag te beleven. Trek gekregen van alle avonturen of zin om even te shoppen? Met je abonnement krijg je korting op alles wat je koopt in de winkels en de restaurants (m.u.v. brons). Beleef het Wilde Westen in Slagharen gewoon het hele seizoen. 

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Hoe koop je abonnement tijdens de Free Fall weken?

Tijdens de Free Fall weken profiteer je van een hoge korting op je abonnementsprijs. De korting kan net als de Free Fall zomaar omlaag vallen. Dus wees er op tijd bij! De korting wordt automatisch verrekend. 

Slagharen: Hoge korting op abonnementen!
Slagharen: Hoge korting op abonnementen!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0