Zoek

Slagharen: tot 40% korting op abonnementen!

Slagharen
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Slagharen abonnementen

Snel beslissen = hoge korting op je abonnement

Saddle up cowboy! Want tijdens de Rush Weeks bieden we een korting van 40% op Platinum en Goud abonnementen en 20% korting op Zilver en Brons abonnementen. Met een abonnement heb je toegang tot al onze attracties als een echte sheriff van het Wilde Westen! Grijp nu je kans om de adrenaline van de Gold Rush te voelen en onbeperkt Slagharen te bezoeken. Ontdek de sensatie van eindeloze avonturen en maak herinneringen die een leven lang mee gaan. Maar dat is nog niet alles partner! Want met je abonnement heb je naast onbeperkt toegang tot Slagharen ook veel meer voordelen zoals korting op overnachtingen en in winkels en restaurants

Tijd om je cowboylaarzen aan te trekken, je cowboyhoed op te zetten en je klaar te maken voor een onvergetelijk avontuur in het Wilde Westen!

Hoe koop je abonnement tijdens de Rush Weeks?

Tijdens de Rush Weeks profiteer je van een hoge korting op je abonnementsprijs. Kies je gewenste abonnement en korting wordt automatisch verrekend.

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Slagharen: tot 40% korting op abonnementen!
Slagharen: tot 40% korting op abonnementen!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0