Zoek

Snoozebaby Badjas Organisch Katoen 57% korting

Bol.
€ 10,61 € 24,95 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Productbeschrijving

Snoozebaby Badjas Organisch Katoen Storm Grey

Een geweldig zachte badjas ideaal voor na de douche, zwembad of het strand. Goed vochtopnemend, ultra-zacht en in een prachtige Storm Grey kleur. ‘Het badjas-gevoel’, .daar worden niet alleen grote mensen maar ook kleine mensen blij van! Gemaakt van 100% organisch katoen GOTS-gecertificeerd. Wasvoorschrift: te wassen op 30 graden.

Snoozebaby Amsterdam
Snoozebaby is een baby textiel accessoire merk van Nederlandse bodem dat tot doel heeft om jonge gezinnen rust en comfort te bieden. Op basis van eigen ervaring introduceerde Snoozebaby in 2004 producten voorzien van labeltjes in verschillende groottes, kleuren en materialen die hieraan bijdragen. Het voelen aan de labeltjes geeft een gevoel van comfort, rust en geborgenheid en helpt baby’s en peuters om zo een comfortzone te creeëren.

De collectie van Snoozebaby kenmerkt zich door:
Dutch-designed baby- en peuterproducten die allen met de hand worden gemaakt.Ultrazachte stoffen die zachter worden na elke wasbeurt.CE-gecertificeerde producten en het gebruik van materialen die volledig vrij zijn van schadelijke stoffen waaronder Oekotex katoen, 100% organisch katoen en GOTS katoen.Prints die op digitale wijze worden aangebracht waarmee wordt bespaard op water- en energieverbruik.Stoffen, waaronder organisch katoen, gerecycled polyester en sherpa, die de geur van de ouder absorberen wat kinderen een gevoel van veiligheid geeft.Producten die zijn voorzien van inmiddels alom bekende zachte labeltjes: het voelen aan de labeltjes creëert een comfortzone en stimuleert tevens de tastzin en fijne motoriek.

Snoozebaby Badjas Organisch Katoen 57% korting
Snoozebaby Badjas Organisch Katoen 57% korting
€ 10,61 € 24,95

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0