Zoek
Beste Aanbod

Tot wel 71% korting op Milestone Kaarten!

Invulboekjes
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Productbeschrijving

MILESTONE™ CARDS


Milestone Cards is opgericht door Gemma Broekhuis, een Nederlandse moeder die de eerste keer dat haar zoon omrolde wilde vastleggen. Ze schreef een kaart, voegde de datum toe en nam een foto van haar zoontje met deze kaart. Dit bleef ze doen met alle volgende mijlpalen en ze besloot dit idee om te zetten in een product: de Milestone Baby Cards.

De eerste set Milestone Baby Cards zijn in mei 2012 op de markt gebracht. Vandaag worden de kaarten verkocht in 11 talen en 33 verschillende landen! In april 2014 is het tweede product uitgebracht: de Milestone Pregnancy Cards. En in juli 2014 volgden de Milestone Mini Cards.

Alle Milestone Kaartensets worden lokaal geproduceerd in België en verzonden vanuit Nederland. De kaarten, dozen en displays worden allemaal gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met een speciale drukinkt o.b.v. 70% plantaardige oliën. Het gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden.

Originele invulboeken voor elk moment

In een zwangerschapsdagboek leg je alle mooie momenten en bijzondere gebeurtenissen van tijdens je zwangerschap vast. Met een zwangerschapsdagboek maak je een tastbare herinnering voor later, zodat je na de zwangerschap opnieuw kan genieten van deze bijzondere periode. Schrijf in het zwangerschap invulboek alle mooie momenten die je voelde of meemaakte tijdens je zwangerschap.

Negen maanden lang kijk je ernaar uit en ineens is hij of zij er: je zoon of dochter! Een bijzondere periode breekt aan, waarin jullie als ouders met dit kleine, nieuwe mensje kennismaken. De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je slingers op te hangen en vieren jullie zijn of haar eerste verjaardag… En dan komt het besef: wat is er in dat eerste babyjaar veel gebeurd! Omdat er in het eerste levensjaar van je kindje zoveel gebeurt, is het eigenlijk onmogelijk om dit allemaal te onthouden – hoe goed je ook je best doet. En het is toch zonde om later niet meer te weten wanneer je kind voor het eerst lachte of wanneer het eerste tandje door kwam. Gelukkig is er een heel leuke manier om dit voor altijd vast te leggen: in een babyboek van het eerste jaar.

Meest geliefde merken

Groot assortiment met invulboeken, planners en kalenders van de meest geliefde merken. Onze experts hebben de mooiste voor je geselecteerd én ontworpen.

VIND JOUW FAVORIETE INVULBOEKEN, PLANNERS EN KALENDERS

Ontdek ons unieke assortiment van meer dan 2500 verschillende invulboeken, dagboeken, planners en kalenders van populaire merken. We leveren alle artikelen uit eigen voorraad, daardoor bezorgen we je favoriete items razendsnel binnen één werkdag thuis!

Tot wel 71% korting op Milestone Kaarten!
Tot wel 71% korting op Milestone Kaarten!

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0