Zoek

Voordelige Houten Opvouwbare Schaakbord bij Amazon

Amazon NL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen

Schaakset

  • ♔【Hoge kwaliteit schaakbord】- De opvouwbare schaakset is gemaakt van duurzaam hout met een fijne textuur, voelt glad aan, is licht van gewicht en draagbaar.
  • ♔【Draagbaar formaat】- Het schaakbord is opvouwbaar en het schaakbord heeft een openingsmaat van 24 x 24 x 2 cm, terwijl de opvouwbare maat 24 x 12 x 4 cm is. Dit schaakbord van perfect formaat is klein genoeg om mee te nemen, maar groot genoeg om gemakkelijk te spelen.
  • ♔【Makkelijk mee te nemen】- Een opvouwbaar schaakbord met opbergruimte voor het verzamelen van stukken. Het is een geweldige reisgenoot voor spelers onderweg en kan worden gebruikt om alle stukken beter te beschermen wanneer ze niet worden gebruikt.
  • ♔【Chess Educational Toy】- Het schaakspel dient als amusementshulpmiddel voor volwassenen op bijeenkomsten voor de lol en een nuttig leermiddel voor jonge kinderen ook. Het verlicht de capaciteiten van jonge kinderen in intelligentie, logica en redeneren enz. Leren en schaken kan leuk en interessant zijn, vooral voor degenen die het te druk hebben met elektronische apparaten.
  • ♔【Beautiful Gift】- De schaakstukken zijn prachtig ontworpen door ervaren en professionele ambachtslieden met meerdere processen om een elegante verschijning te verzekeren, waardoor het een perfect geschenk is voor families en vrienden bij speciale gelegenheden of feestdagen zoals verjaardag, Nieuwjaar, Kerstmis, enz.
Voordelige Houten Opvouwbare Schaakbord bij Amazon
Voordelige Houten Opvouwbare Schaakbord bij Amazon
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0