Search

VerlopenNu bij ZEEMAN: Diverse kinder zwemkleding vanaf €5,99

Zeeman
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Zeeman Kinder Zwemkleding

Kinder zwemkleding

Op zoek naar leuke, comfortabele zwemkleding voor je kind? Bekijk hier ons ruime assortiment aan zwemkleding voor kinderen. Van leuke bikini’s, tot stoere zwemboxers voor de jongens. Al onze zwemkleding heeft een leuke print/kleur. In ons assortiment zwemkleding voor kinderen vind je alles wat je nodig hebt voor een dagje naar het strand, of een zwembaddag. 

Ons assortiment zwemkleding 

Door ons ruime assortiment zwemkleding, zit er voor iedereen wel iets leuks bij. Zo hebben we voor de meiden leuke bikini’s in verschillende kleuren en modellen. Verder hebben we ook nog mooie badpakken, met verschillende printjes en leuke details zoals roesjes. Voor de jongens hebben we stoere zwembroeken. We hebben wijdere zwembroeken, maar ook kortere en strakkere modellen.  

Waar wordt Zeeman zwemkleding van gemaakt?  

Onze zwembroeken worden gemaakt van polyester. Dit is het meest gebruikte materiaal voor zwemshorts. Ook gebruiken we een beetje elastaan, dit is voor het rekbare gedeelte van de zwembroek rond de middel. Voor de bikini´s gebruiken we vaak polyamide en elastaan. 

Nu bij ZEEMAN: Diverse kinder zwemkleding vanaf €5,99
Nu bij ZEEMAN: Diverse kinder zwemkleding vanaf €5,99
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0