Search
Beste Aanbod

VerlopenZwitsal Lotion Billendoekjes – 1755 billendoekjes – Voordeelverpakking (€0,02 p.stuk) bij Bol.com

Bol.
€ 33,40 € 66,79 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Zwitsal Lotion Billendoekjes

Productbeschrijving

Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn bedoeld voor de normale babyhuid en hebben een mild reinigende werking.

  • Zwitsal Lotion Billendoekjes reinigen en verzorgen babybilletjes
  • Babydoekjes met milde reinigingslotion
  • Deze billendoekjes helpen luieruitslag te voorkomen
  • De lotion billendoekjes zijn dermatologisch getest
  • Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn pH-huidneutraal
  • Voor de gevoelige babyhuid heeft Zwitsal ook Sensitive Billendoekjes

Zwitsal Lotion Billendoekjes reinigen en verzorgen babybilletjes. De babydoekjes zijn verrijkt met onze zachte milde reinigingslotion en zinkzalfbestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen. Dus ze reinigen én verzorgen tegelijkertijd de tere babybilletjes. De zinkzalf neutraliseert de agressieve werking van de urine. De doekjes bevatten ook nog kamille-extract dat de huid lekker verzacht. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende, maar ook een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes dus zacht en beschermd. Daarnaast helpen ze om rode billetjes te voorkomen. Verder zijn Zwitsal Lotion Billendoekjes erg praktisch. De doekjes zijn namelijk makkelijk één voor één uit de verpakking te halen. Bovendien zijn ze sterk en stevig, zodat ze niet snel scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Wij zorgen er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten.

Uiteraard worden Zwitsal Lotion Billendoekjes uitvoerig dermatologisch getest en zijn ze net als onze andere producten (van vochtige doekjes tot vochtige washandjes en snoetenpoetsers) pH-huidneutraal en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Kortom, Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn ideale doekjes bij elke luierwisseling.

Zwitsal Lotion Billendoekjes – 1755 billendoekjes – Voordeelverpakking (€0,02 p.stuk) bij Bol.com
Zwitsal Lotion Billendoekjes – 1755 billendoekjes – Voordeelverpakking (€0,02 p.stuk) bij Bol.com
€ 33,40 € 66,79
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0