Zoek

VerlopenAttractiepark SLAGHAREN 1+1 gratis ticket!

Slagharen
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Slagharen 1+1

1+1 gratis ticket voor in de maand september!

Yihaaa! Zin om met je vrienden of familie samen erop uit te trekken en nieuwe herinneringen te maken? Kom slapen als een echte cowboy onder de sterren in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Verblijf in een stoere Cowboy Cottage of luxe Raccoon Lodge met een heuse bedstee. Je vakantiehuisje staat midden in de natuur op een ruime plek, begin de dag goed met een ontbijt op het terras. Met het attractiepark in je achtertuin rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush.

Komt dat zien, komt dat zien! Verbaas en verwonder je over de meest spectaculaire circusacts. In de zomervakantie kun je kijken naar de gloednieuwe Western Circus Show met Randy& Rosie! Ook zou je dit seizoen zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie, op twee nieuwe podia. In de Music Hall schitteren Randy & Rosie weer in hun eigen show! Dit seizoen is er een spetterend avondprogramma met Super Bingo, Ameezing Bingo, Family Game Show, live Saloon Quiz en een speurtocht (ieder weekend en vakanties).
Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment. En kun je in het theater een 4d-film bewonderen. Zin in een frisse duik?

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand? Dan moet je zeker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen komen en genieten van het tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en spetterende lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Een scala aan gifts & souvenirs tref je in onze Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk worden vastgelegd op een lederen armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop. Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je genieten van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

Attractiepark SLAGHAREN 1+1 gratis ticket!
Attractiepark SLAGHAREN 1+1 gratis ticket!
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0