Search

VerlopenBumba-weken bij PLOPSA HOTEL! Kortingscode voor 5% korting op je Bumba-arrangement

Plopsa
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Plopsa Bumba Weken

Bumba verwelkomt je in het Plopsa Hotel voor een onvergetelijke Bumba-vakantie!

Voor aankomsten van maandag tot en met vrijdag tussen 5 september 2022 en 28 oktober 2022

Circus Bumba slaat z’n tenten op in het Plopsa Hotel en nodigt alle Bumba-fans uit voor een magisch verblijf! Boek nu jouw Bumba-arrangement en geniet van gratis verblijf voor kinderen tot en met 3 jaar. Als kers op de taart krijg je een cadeaubon ter waarde van €25 waarmee je Bumba-knuffels, -boekjes en meer Bumba-merchandise kan kopen in de shop in het Plopsa Hotel én komt Bumba je persoonlijk aan jouw tafel begroeten tijdens het ontbijt- en avondbuffet! Bovendien ontvang je 5% korting op je verblijf met de promocode BUMBA.

Inbegrepen in jouw Bumba-arrangement

  • Een magisch verblijf in het Plopsa Hotel
  • Meet&Greet met Bumba tijdens het ontbijt- en avondbuffet
  • Gratis verblijf voor kinderen tot en met 3 jaar
  • Cadeaubon van €25 waarmee je Bumba-merchandise kan kopen in het Plopsa Hotel
  • Een overheerlijk luxe-avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel (enkel bij aankomsten op vrijdag)
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel
  • Parkeren vlakbij het Plopsa Hotel

Toegangstickets voor Plopsaland en Plopsaqua De Panne zijn niet standaard inbegrepen in een verblijf. Je kan deze tickets toevoegen tijdens het online reserveren. Plopsaqua De Panne is elke dag tijdens je verblijf geopend. Plopsaland De Panne is in september en oktober enkel op woensdagen, zaterdagen en zondagen geopend.

Het Bumba-arrangement is enkel boekbaar voor aankomsten van maandag tot en met vrijdag tussen 5 september 2022 tot en met 28 oktober 2022. Je kan Bumba ontmoeten tijdens het ontbijtbuffet tussen 08:00 en 10:00 uur en tijdens het avondbuffet tussen 17:30 en 18:30 uur. Controleer steeds de openingstijden van Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne tijdens de periode van jouw verblijf. Plopsaqua De Panne is dagelijks geopend. Plopsaland De Panne is in september en oktober geopend op woensdagen en tijdens weekends. De kamerprijzen houden hiermee rekening. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.

Bumba-weken bij PLOPSA HOTEL! Kortingscode voor 5% korting op je Bumba-arrangement
Bumba-weken bij PLOPSA HOTEL! Kortingscode voor 5% korting op je Bumba-arrangement
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0