Zoek

BABY HANDPRINT AFDRUK KIT™ – nu tijdelijk in de aanbieding bij Mijn Hummeltje

Mijn Hummeltje
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

De Baby Handprint Kit™ is een unieke manier om de kleine en schattige handen van jouw baby vast te leggen. Met deze kit kun je een afdruk maken van de handen van jouw baby en deze voor altijd bewaren. Dit is een prachtig aandenken aan de eerste jaren van jouw baby en kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw fotoalbum of familiegeschiedenis. Door de technologie drukt de inkt op het oppervlak wat je wilt bedrukken, maar blijft de voetjes en handen schoon!

WAAROM ONZE KLANTEN FAN ZIJN VAN BABY HANDPRINT KIT™

✓ Een blijvende herinnering: Met de Baby Handprint Kit kun je een blijvende herinnering creëren aan de eerste levensjaren van jouw baby. Het is een prachtig aandenken dat je voor altijd kunt bewaren.

✓ Gemakkelijk te gebruiken: De Baby Handprint Kit is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen speciale vaardigheden of kennis. Het is ontworpen voor ouders en is eenvoudig te gebruiken in de comfort van jouw eigen huis.

✓ Uniek cadeau: De Baby Handprint Kit kan een prachtig cadeau zijn voor ouders, grootouders, peetouders en andere familieleden. Het is een uniek en persoonlijk geschenk dat altijd gewaardeerd zal worden.

✓ Veilig voor baby’s: De Baby Handprint Kits zijn gemaakt van veilige en niet-toxische materialen die geen irritatie veroorzaken bij de baby. Dit betekent dat je zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw baby tijdens het gebruik van de kit.

Sd80a0f77c38a4412b929bce8fafed519U 61b8cba6 ad97 40ba b8f5

PRACHTIG GESCHENK

De Baby Handprint Kit is een perfecte manier om een blijvende herinnering te creëren aan de eerste levensjaren van jouw baby. Door deze kit te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat deze bijzondere momenten voor altijd worden bewaard en gekoesterd. Het is een prachtig geschenk voor jou als ouder, maar ook voor grootouders, peetouders en andere familieleden die de baby in zijn of haar groeiende jaren willen volgen.

BABY HANDPRINT AFDRUK KIT™ – nu tijdelijk in de aanbieding bij Mijn Hummeltje
BABY HANDPRINT AFDRUK KIT™ – nu tijdelijk in de aanbieding bij Mijn Hummeltje

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0