Search

Draagbare elektrische waterkoker

Amazon NL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Draagbare waterkoker

Draagbare reiskoker, elektrisch met 4 modi, temperatuurinstelling, 350 ml, draagbare waterkoker, snel koken, elektrische waterkoker, warmtebeker voor camping, koffie, thee, reizen (blauw)

Over dit item

  • 🎈 Nieuwe verbeterde draagbare elektrische waterkoker: er zijn vier verschillende vooraf ingestelde temperatuurinstellingen voor de kokende beker, één knop voor het koken van water, vier temperatuurinstellingen kunnen worden geselecteerd; 45 °C warmtebehoudmodus, 60 °C bloementheemodus, 80 °C koffiemodus, 100 °C water koken. havervlokken havervloen fast food. Hij bevat alle functies van een waterkoker en een thermoskan, om met één druk op de knop aan de verschillende eisen te voldoen. Druk op de knop “Touch-schakelaar” in plaats van het scherm.
  • Draagbare en multifunctionele reiswaterkoker: de hoogte van deze draagbare reiswaterfles is slechts 20 cm en het gewicht is 1,3 pond, zodat je hem mee kunt nemen op reis, op de camping of op kantoor. Het is vooral je eigen schone waterkoker als je in een hotel bent of ’s nachts verblijft. De elektrische warmtebeker bereidt altijd en overal warm water, thee, koffie, melk en fastfood voor.
  • 🎈 Premium materiaal: onze draagbare waterkoker maakt het water vrij snel heet, het warmt in ongeveer 5 minuten op tot het kookt. Materiaal van roestvrij staal 304 in levensmiddelenkwaliteit, dubbellaags isolatieontwerp, ook als het water het bekerlichaam geen warme handen krijgt. Een perfect cadeau voor thuis, reizen, kantoor en studentenwoningen.
  • Snel kokende waterkoker: onze mini-waterkoker kan water snel verwarmen, ongeveer 5 minuten koken. Het is een prachtige en compacte draagbare waterkoker met een productgrootte van 8 x 8 x 23 cm. Hij kan in een rugzak worden gedragen en is geschikt voor reizen, vakantie en camping.
  • Waterkoker met temperatuurweergave: het lcd-display geeft de werkelijke temperatuur aan en verwarmt snel 380 ml water in slechts 5 minuten met 350 W vermogen. De mini-waterkoker schakelt automatisch uit zodra het water de gewenste temperatuur heeft bereikt en beschikt bovendien over een droogkookveiligheidsfunctie.
Draagbare elektrische waterkoker
Draagbare elektrische waterkoker

Tags:

Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0