Search

Moestuinieren met Kinderen

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
Tijdelijk Gratis Zaadjes en Kookkalender bij een jaarcursus van Moestuinieren met kinderen
Aanbieding
Actie Geldigheid: OP=OP! Wees er snel bij! Moestuinieren met Kinderen is het platform waar ouders, grootouders, kinderopvang en basischolen hulp vinden als zij willen starten met een moestuin. ...
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.
Toon volgende

Moestuinieren met Kinderen is het platform waar ouders, grootouders, kinderopvang en basischolen hulp vinden als zij willen starten met een moestuin.

Op het platform vind je verschillende cursussen:

• Een jaarcursus die ook als seizoenscursus of als maandabonnement kan worden afgenomen. Dit is een cursus waarbij je stapsgewijs alle technische informatie over moestuinieren krijgt, maar ook kinderactiviteiten, recepten en leuke natuurinformatie.
• Een seizoen vol spelletjes, knutseltips, filmpjes, liedjes en moestuintips. Dit is een moestuinieren light versie, waarbij de nadruk ligt op leuke dingen doen in de moestuin.

Via de website kun je ook leuke boeken kopen. Ook wordt ondersteuning bij aanleg en onderhoud van de moestuin en voor basisscholen bij begeleiding van kinderen aangeboden.

Other shops
A@pie babyschoenenActievandeDagAD WebwinkelAdidasAmazon NLBabybumBabykadowinkelBabyplusBabyslofje-OnlineBelvillaBlokkerBol.Bressy - VoedingsbehaC&ADrogisterij.netFeestwinkelGeboorteplaatjeGeboortexpress - kraamcadeausGefelicitaartGiftForYouGoedgemerktHemaInternet-BikesInternet-ToysInvulboekjesJindlJump XLKaartje2goKaro-artKiddeausKids with FlairKidZ ImpulZKoterstoreLazy LamaLidlLightInTheBoxMijn HummeltjeMoestuinieren met KinderenNanaBeebi®Oad ReizenPipoosPleinPlopsaSlagharenSneakersSpeeltoesteldiscounterTadaazTaftoysTicketveilingTimberlandTripperVakantieVeilingenVan Asten BabysuperstoreVertbaudetWehkampWunderland KalkarZeeman
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0