Zoek

JUMP XL: gratis toegang voor een ouder bij Mini Jump voor kids van 2 t/m 5 jaar

Jump XL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Jump XL

MINI JUMP

Ook de allerkleinsten zijn gek op de Trampolines van Jump XL. Daarom is er Mini Jump speciaal voor kids van 2 t/m 5 jaar. Tijdens de Mini Jump uren dient er verplicht een ouder/begeleider (18+ jaar) mee te gaan. Deze begeleidende persoon heeft gratis toegang en hoeft enkel jumpsokken aan te schaffen.

Tijdens het jumpen heb je toegang tot de hele jump arena en alle attracties. De meeste jumpers kiezen voor een jumpsessie van 90 minuten.

GROEPEN

Op zoek naar een origineel groepsuitje of verjaardagsfeestje? Bij Jump XL gelden er speciale groepstarieven voor groepen vanaf 11 personen.

WAAROM JUMPEN BIJ JUMP XL

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jump XL vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. Daarom vind je niet elke attractie terug in elke vestiging.

Naast een geweldig dagje uit is veiligheid ook heel belangrijk. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en hoe we jouw veiligheid kunnen garanderen.

MEER DAN EEN TRAMPOLINEPARK

Jumpen bij Jump XL gaat verder dan het springen op een veld van trampolines. Bij Jump XL zijn wij altijd bezig met het verzinnen en verbeteren van jouw jumpervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de attracties. In het begin bestonden trampolineparken voornamelijk uit een aantal standaard trampolines, dit is echter niet het geval bij Jump XL. We hebben een grote variatie aan attracties zoals de Jump Tower, de Dodge Ball Area en onze uitdagende Ninja Course

Zo hebben wij in veel parken de interactieve VALO-jump waar je fysiek dele neemt aan een computerspel. Ook hebben wij in Nijmegen en Rijswijk het Inflatable Airpark. Hierin vind je o.a. een Obstacle Parcours, Twister, Battle Beam en Freerun Area. Fysieke uitdaging en heel veel plezier verzekerd!

JUMP XL: gratis toegang voor een ouder bij Mini Jump voor kids van 2 t/m 5 jaar
JUMP XL: gratis toegang voor een ouder bij Mini Jump voor kids van 2 t/m 5 jaar
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0