Search

Jump XL

Jump-XL.com is samen met Jumpsquare onderdeel van de JumpSquare groep en is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk als exploitant van indoor trampolineparken. Een geweldig dagje uit voor jong en oud. Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen.

Bij Jump-XL.com staat plezier hebben centraal – en dat gaat verder dan springen op een vol veld met trampolines. Met nieuwe attracties zoals de Foam Pit, de Dodge Ball Area en de Ninja Course is de dag zo gevuld.

Via de website is alles te lezen over de mogelijkheden. Van een unieke date tot een bedrijfsuitje, en van een kinderfeestje tot een fijne weekendactiviteit. En uiteraard kan er direct gereserveerd worden!

Categorieën
  • Alle
  • Aanbiedingen
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Verlopen
JUMP XL: kortingscode voor 10% korting. Alleen geldig op doordeweekse dagen (ma-do)
Kortingscode
1 jaar geleden Verlopen

VerlopenJump XL

Kom jij ook Jumpen?
Jump XL
Bekijk Deal
PARTYWEEK23
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.
JUMP XL: gratis toegang voor een ouder bij Mini Jump voor kids van 2 t/m 5 jaar
Aanbieding
1 jaar geleden

Jump XL

Kom jij ook Jumpen?
Jump XL
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.
Toon volgende
Other shops
A@pie babyschoenenActievandeDagAD WebwinkelAdidasAmazon NLBabybumBabykadowinkelBabyplusBabyslofje-OnlineBelvillaBlokkerBol.Bressy - VoedingsbehaC&ADrogisterij.netFeestwinkelGeboorteplaatjeGeboortexpress - kraamcadeausGefelicitaartGiftForYouGoedgemerktHemaInternet-BikesInternet-ToysInvulboekjesJindlJump XLKaartje2goKaro-artKiddeausKids with FlairKidZ ImpulZKoterstoreLazy LamaLidlLightInTheBoxMijn HummeltjeMoestuinieren met KinderenNanaBeebi®Oad ReizenPipoosPleinPlopsaSlagharenSneakersSpeeltoesteldiscounterTadaazTaftoysTicketveilingTimberlandTripperVakantieVeilingenVan Asten BabysuperstoreVertbaudetWehkampWunderland KalkarZeeman
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0