Zoek

VerlopenJUMP XL: kortingscode voor 10% korting. Alleen geldig op doordeweekse dagen (ma-do)

Jump XL
Bekijk Deal
PARTYWEEK23
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Jump XL

Het vetste kinderfeestje van het jaar geef je bij Jump XL! Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde Party tafel. Met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke dag van.

JUMP PARTY DEAL
Vier je feestje op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag en ontvang tijdelijk 10% korting.*

Deze code is geldig op boekingen gemaakt vóór 1 juli.

WAAROM JUMPEN BIJ JUMP XL

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jump XL vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. Daarom vind je niet elke attractie terug in elke vestiging.

Naast een geweldig dagje uit is veiligheid ook heel belangrijk. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en hoe we jouw veiligheid kunnen garanderen.

MEER DAN EEN TRAMPOLINEPARK

Jumpen bij Jump XL gaat verder dan het springen op een veld van trampolines. Bij Jump XL zijn wij altijd bezig met het verzinnen en verbeteren van jouw jumpervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de attracties. In het begin bestonden trampolineparken voornamelijk uit een aantal standaard trampolines, dit is echter niet het geval bij Jump XL. We hebben een grote variatie aan attracties zoals de Jump Tower, de Dodge Ball Area en onze uitdagende Ninja Course

Zo hebben wij in veel parken de interactieve VALO-jump waar je fysiek dele neemt aan een computerspel. Ook hebben wij in Nijmegen en Rijswijk het Inflatable Airpark. Hierin vind je o.a. een Obstacle Parcours, Twister, Battle Beam en Freerun Area. Fysieke uitdaging en heel veel plezier verzekerd!

JUMP XL: kortingscode voor 10% korting. Alleen geldig op doordeweekse dagen (ma-do)
JUMP XL: kortingscode voor 10% korting. Alleen geldig op doordeweekse dagen (ma-do)
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0