Zoek

Verlopen26% KORTING op de Kinderkraft speelmat SMARTPLAY bij AMAZON.nl

Amazon NL
€36,92 €49,90 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Kinderkraft Speelmat SMARTPLAY

speelkleed, educatieve mat, met boxfunctie, tummy-time kussen, accessoires, hangende rammelaar, 5 speeltjes, 30 ballen, voor pasgeborenen, geschikt, meerkleurig

Over dit item

  • Om te spelen en te leren: het SMARTPLAY educatief speelkleed is geschikt voor kinderen vanaf de eerste weken van het leven. Het dient als een speelkleed en een ballenbak (20 gekleurde ballen inbegrepen). Het heeft twee zachte speelbogen met instelbare afstand en 7 afneembare kleurrijke speeltjes die de verbeelding van de baby stimuleren en de ontwikkeling van de fijne motoriek ondersteunen.
  • Het ondersteunt de ontwikkeling: SMARTPLAY heeft contrasterende kleuren waardoor het gezichtsvermogen van de baby in de eerste maanden van zijn/haar leven wordt gestimuleerd. Kleurrijke speeltjes met verschillende texturen stimuleren de aanraking en de baby om zijn/haar handen te strekken. Biedt een comfortabele ruimte voor de baby om te leren draaien en bevordert het opheffen van het hoofdje.
  • Praktisch: het kleed is gemakkelijk te reinigen en door de ballenbak functie zal SMARTPLAY lang meegaan. Het is dik, zodat het zorgt voor voldoende isolatie tegen de vloer. Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Met kussen: wordt geleverd met een comfortabel, zacht kussen om het liggen op de buik comfortabeler te maken. De peuter zal meer geneigd zijn om zijn/haar hoofd op te tillen en zijn/haar nekspieren te trainen, wat uiterst belangrijk is in de eerste maanden van zijn/haar leven.
  • Accessoires inbegrepen: set bestaat uit 7 hangende speeltjes, 20 kleurrijke ballen.

Productbeschrijving

SMARTPLAY educatief speelkleed is een 2-in-1 product – het dient als een kleed met speelbogen voor de allerkleinsten en een ballenbak. Het heeft verhoogde zijkanten die het mogelijk maken om van het speelkleed een ballenbak te maken (inbegrepen). SMARTPLAY is geschikt voor kinderen vanaf de eerste weken van het leven.

Het speelkleed is in een contrasterend design ontworpen – het ondersteunt het gezichtsvermogen van kleine kinderen die alleen sterke, contrasterende kleuren opmerken aan het begin van hun leven. Tegelijkertijd zullen mooie afbeeldingen een oudere peuter interesseren. Een noviteit zijn de zachte speelbogen, die op afstand van het spelende kind instelbaar zijn, door deze oplossing kunnen zelfs de allerkleinsten vrijelijk bij het hangende speelgoed komen.

SMARTPLAY is een functioneel speelkleed – het ondersteunt de ontwikkeling van gezichts-, aanraak-, gehoor- en motorische vaardigheden. Het is zacht en wordt geleverd met een kussen om het liggen op de buik comfortabeler te maken. In latere maanden zal het het spelen of zitten van de peuter leuker maken.

De set bevat maar liefst 7 verschillende speeltjes, een bijpassend kussen en 20 kleurrijke ballen.

Afmetingen:
uitgeklapt kleed: breedte 96 x lengte 102,5 x hoogte 57 cm
Gewicht: 1,04 kg

Inhoud doos:

Speelmat, Speelgoed

26% KORTING op de Kinderkraft speelmat SMARTPLAY bij AMAZON.nl
26% KORTING op de Kinderkraft speelmat SMARTPLAY bij AMAZON.nl
€36,92 €49,90
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0