Search

VerlopenTijdelijke Deal: Philips Avent SCF721/20 Bewaarbekers Voor Babyvoeding

Amazon NL
€ 19,99 € 32,99 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Philips Avent Bewaarbekers

Met Lekvrij Deksel, Makkelijk Mee Te Nemen, Stapelbaar – BPA-Vrij, Transparant/Blauw, Verpakking Van 20 items (10 x 180 ml en 10 x 240 ml)

Over dit item

  • Lekvrij deksel: Philips Avent-bewaarbekers hebben een deksel die zorgt voor een goede afsluiting voor veilig bewaren en meenemen
  • Beschrijfbare bekers en deksels: datums en inhoud eenvoudig bijhouden
  • Voor eenvoudig opbergen: voor eenvoudig bewaren
  • Stapelbare bekers en deksels: voor een overzichtelijke koelkast en vriezer
  • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken: kan veilig worden gebruikt in een flessenwarmer, magnetron, vaatwasser en sterilisator

Productbeschrijving

Philips AVENT-bewaarbekers voor babyvoeding zijn een handige manier om uw babyvoeding thuis of onderweg te vervoeren en op te slaan. De stapelbare bekers zijn voorzien van een lekvrij, schroefdeksel voor veilige opslag en transport en je kunt de baby rechtstreeks uit de bekers voeden via een speenadapter. Bevestig de beker eenvoudig aan de pomp met een adapter en kolf af – zonder dat u de melk naar een andere container hoeft over te brengen. De bekers zijn steriel verpakt voor direct gebruik. Ze kunnen opnieuw worden gesteriliseerd en vervolgens worden weggegooid als ze tekenen van slijtage vertonen. De bekers kunnen ook worden beschreven, wat helpt bij het bijhouden van datums en inhoud. De meegeleverde speenlepel heeft een zachte punt, dus het is zachter voor het tandvlees van je baby. Bovendien is de lepel met zijn lange handgreep ideaal voor de handen van de ouders. Met een antisliphandgreep staat de lepel op de zijkant van een kom zonder te schuiven, waardoor er meer voer in de kom achterblijft en minder op de grond. Philips Avent-bewaarbekers bieden daarom een ​​veelzijdig, BPA-vrij, ruimtebewust bewaarsysteem dat is ontworpen om met je baby mee te groeien.

Inhoud doos:

10 Bewaarbekers van 180 ml, 10 bewaarbekers van 240 ml, 20 Deksels en 1 Voedingslepeltje

Tijdelijke Deal: Philips Avent SCF721/20 Bewaarbekers Voor Babyvoeding
Tijdelijke Deal: Philips Avent SCF721/20 Bewaarbekers Voor Babyvoeding
€ 19,99 € 32,99
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0