Zoek
Beste Aanbod

Verlopen50% KORTING op NIVEA SUN Kids Protect & Play Hydraterende Zonnespray SPF 50+ – 200 ml

Bol.
€10,99 €21,99 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Nivea Sun Kids Protect Bol.com

Productbeschrijving

“NIVEA SUN, het meest gekozen merk zonbescherming voor kinderen*

NIVEA SUN Kids Protect & Play SPF 50 Gekleurde Zonnespray biedt direct bescherming tegen zonnebrand en andere schade veroorzaakt door de zon. Het beschermt en verzorgt de tere kinderhuid en heeft een extra water resistente formule. Door de sprayvorm en gekleurde formule is aanbrengen makkelijk en leuk!
*Gebaseerd op data Nielsen’s Retail Measurement Service voor de “”Zonbescherming Kids”” categorie. Periode MAT tot week 44, 2018. Nederland Food/Drug markt incl. FoodEcom (Copyright © 2018 Nielsen)”

Gebruiksadvies:
Schudden voor gebruik. Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing. Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming. Overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby’s en jonge kinderen uit de zon. Vermijd direct contact met kleding en harde oppervlakten om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

50% KORTING op NIVEA SUN Kids Protect & Play Hydraterende Zonnespray SPF 50+ – 200 ml
50% KORTING op NIVEA SUN Kids Protect & Play Hydraterende Zonnespray SPF 50+ – 200 ml
€10,99 €21,99
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0