Search

Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion – 4 x 200 ml – Voordeelverpakking (€2,69 p.stuk) bij Bol.com

Bol.
€ 10,76 Bekijk Deal
Door het bezoeken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Bol.com Zwitsal Baby Goedemorgen Hairlotion

Productbeschrijving

Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is een milde en zachte lotion die babyhaartjes van de juiste dagelijkse verzorging voorziet met vitamine E.

  • Zwitsal Goedemorgen Haarlotion houdt eigenwijze haartjes in bedwang
  • De haarlotion verfrist en hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Dit haarproduct voor kleintjes is pH-neutraal en bevat vitamine E
  • De lotion is ontworpen voor baby’s en is dermatologisch getest
  • De haarlotion kan zowel op droog als nat haar makkelijk gebruikt worden
  • Haarlotion voor je kleintje met de heerlijke, vertrouwde geur van Zwitsal

Begin de ochtend met je kleintje fris en vertrouwd met Zwitsal Goedemorgen Haarlotion. Een milde en zachte lotion die de haartjes van de juiste dagelijkse verzorging voorziet met vitamine E. Een gel die bovendien te gebruiken is om eigenwijze haartjes in bedwang te houden; in een netjes gekamd model of stoer overeind. Naast het feit dat je met deze haarlotion de haartjes van je kleintje op de juiste plek houdt, maakt het product de haren nog zachter en zorgt het voor een heerlijke geur. De gel is speciaal voor baby’tjes ontworpen en biedt daarmee de perfecte start van de dag. Mild voor de babyhaartjes, gemakkelijk aan te brengen en verzorgend voor ieder haar- en huidtype. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion bevat daarnaast een formule die het gebruik van het product vanaf de geboorte mogelijk maakt en is pH-neutraal. De gel is geschikt voor dagelijks gebruik en daarmee ideaal voor de ochtendspits. De haarlotion kan zowel op droog als nat haar makkelijk gebruikt worden. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion zorgt ervoor dat de haartjes wat vochtig worden. Dit heeft als resultaat dat het haar makkelijk gekamd kan worden, zodat je kleintje het kammen niet als vervelend zal ervaren. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is de onmisbare toevoeging aan het ochtendritueel van je baby. De Goedemorgen Haarlotion komt in een voordelige grootverpakking van 4 x 200 ml.

Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion – 4 x 200 ml – Voordeelverpakking (€2,69 p.stuk) bij Bol.com
Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion – 4 x 200 ml – Voordeelverpakking (€2,69 p.stuk) bij Bol.com
€ 10,76
Welovebabydeals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0